Yandex Metrica

Futbolcular basın toplantısını bastı! Okan Buruk'a 'sulu' kutlama

Futbolcular basın toplantısını bastı! Okan Buruk'a 'sulu' kutlama

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenerek 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da futbolcular teknik direktör Okan Buruk'un maç sonu açıklamaları sırasında salona girerek hocalarına ellerindeki su şişeleriyle sürpriz bir kutlama yaptı.

Spor

23.01.2024, 20:58

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Okan Buruk, zor bir deplasman maçına çıktıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

Arda Güler'e İspanyol devinden kanca! Real Madrid'den ayrılmak için tek şartı var Arda Güler'e İspanyol devinden kanca! Real Madrid'den ayrılmak için tek... Haberi Görüntüle

"30 MAYIS 1993'TE FUTBOLCU OLARAK ANKARA'DA İLK ŞAMPİYONLUĞUMU YAŞAMIŞTIM"

"Ankaragücü hem oyuncu hem de taraftarıyla güçlü bir camia. Golü erkenden bulsak da cevap verdiler ve pozisyonlar da verdik. İkinci yarıda attığımız gollerle doğru şekilde maçı bitirdik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Yürüdüğümüz yol uzundu ve bugün bunun finaliydi. Oyuncularıma camiayı mutlu ettikleri için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet'in 100. yılında bu kupayı Ankara'da kazanmak bizim için çok değerliydi. 30 Mayıs 1993'te futbolcu olarak Ankara'da ilk şampiyonluğumu yaşamıştım, tam 30 yıl sonra aynı tarihte Galatasaray teknik direktörü olarak ilk şampiyonluğumu Ankara'da aldım. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe derbisi var. Derbiyi de en iyi şekilde bitirip ligi tamamlamak istiyoruz."

Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Bayern Münih yeni patron için harekete geçti Haberi Görüntüle

ELLERİNDE ŞİŞELERLE SALONA GİRDİLER

Galatasaraylı futbolcular, basın toplantısına gelerek teknik direktör Okan Buruk'u ıslatarak tezahürat yaptı.

Şampiyon takımların klasikleşen görüntüsü Eryaman Stadı'nda da yaşandı. Futbolcular Okan Buruk konuşurken basın toplantı odasına girdi ve ellerindeki suları başarılı teknik adamın üstüne döktü.

Büyük bir coşku yaşayan Okan Buruk da futbolcularıyla birlikte tezahüratlar yaparak şampiyonluğu kutladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading