Yandex Metrica

Bayern Münih yeni patron için harekete geçti

Bayern Münih yeni patron için harekete geçti

Bayern Münih, teknik direktörlük pozisyonu için Ralf Rangnick'le görüşmelere başladı. Sky Sports'un aktardığına göre, Rangnick'in Bayern Münih'e sıcak baktığı belirtiliyor.

Spor

24.04.2024, 16:03

Bayern Münih, teknik direktör arayışları kapsamında Ralf Rangnick'le yeniden masaya oturdu. Alman teknik adamın Bayern Münih'e olumlu yaklaştığı ifade ediliyor.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Salih Uçan ve Ghezzal'ın geleceği belli oldu Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Salih Uçan ve Ghezzal'ın geleceği belli oldu Haberi Görüntüle

TUCHEL İLE YOLLAR AYRILIYOR

Sezon sonunda Thomas Tuchel'le yollarını ayıracak olan Bayern Münih, teknik direktörlük pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor. Xabi Alonso ve Julian Nagelsmann'la anlaşma sağlanamamasının ardından, gözler Ralf Rangnick'e çevrildi.

Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMELERDE İLERLEME KAYDEDİLDİ

Sky Sports'un aktardığı habere göre, Bayern Münih daha önce de Ralf Rangnick'le görüşmüş ve görüşmeler olumlu sonuçlanmıştı. Kulübün yeni teknik direktör konusunda en kısa sürede karar vermeyi planladığı belirtiliyor.

Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Sergen Yalçın'dan geleceğiyle ilgili karar çıktı Haberi Görüntüle

ZERBİ DE LİSTEDE

Bayern Münih'in teknik direktör adayları arasında Brighton'ın Teknik Direktörü Roberto De Zerbi'nin de olduğu kaydedildi. Ancak, Ralf Rangnick'in öncelikli aday olduğu belirtiliyor.

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

ALONSO VE NAGELSMANN TAKIMLARINDA KALIYOR

Bayer Leverkusen'e Bundesliga şampiyonluğunu yaşatan Xabi Alonso'nun Bayern Münih'te kalacağı açıklandı. Ayrıca, Bayern Münih'in listenin diğer adayı Julian Nagelsmann'ın da Almanya Milli Takımı ile olan sözleşmesini uzattığı belirtildi.

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading