Yandex Metrica

Franck Kessie son dakikada fişi çekti! El Clasico'da kazanan Barcelona

Franck Kessie son dakikada fişi çekti! El Clasico'da kazanan Barcelona

Son dakika spor haberleri... İspanya La Liga'da lider Barcelona, Camp Nou'da Real Madrid'i konuk etti. Katalan ekibi Franck Kessie'nin 90+2'de bulduğu golle El Clasico'dan galibiyetle ayrıldı ve şampiyonluk ateşini yaktı.

Spor

23.01.2024, 20:36

İspanya La Liga'da Camp Nou, El Clasico'ya ev sahipliği yaptı.

Derbiden 2-1 galip ayrılan Barcelona, La Liga şampiyonluğu yolunda çok önemli bir galibiyet alırken maçın golleri; 9. dakikada Araujo (KK), 45. dakikada Sergi Roberto ve 90+2. dakikada Kessie'den geldi.

Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Haberi Görüntüle

LA LIGA'DA BARCELONA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Real Madrid'in 81. dakikada Asensio'nun bulduğu gol VAR incelemesi sonrası iptal edildi. 

El Clasico galibiyetinin ardından Barcelona rakibiyle arasındaki puan farkını korudu. Barça, puanını 68 yaptı. Real Madrid ise 56 puanda kaldı ve puan farkı 12'ye yükseldi.

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

PEP GUARDIOLA'DAN SONRA XAVI'DEN BİR İLK

Xavi'nin Barcelona'sı Real Madrid'i son 3 El Clasico'da mağlup ederek Pep Guardiola döneminden beri ilki bıraktı. 

Son olarak Ocak 2012'de Pep Guardiola Barcelona'nın başındayken Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Real Madrid karşısında bunu başarmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading