Yandex Metrica

Ferdi Kadıoğlu çılgınlığı! İngiliz basını transferi duyurdu

Ferdi Kadıoğlu çılgınlığı! İngiliz basını transferi duyurdu

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'in dev ekiplerinden Tottenham'ın radarında. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre, Kadıoğlu'nun transferi gündemde.

Spor

21.03.2024, 23:49

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, genç oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti.

Fenerbahçe Olimpiyat Stadı'ndan lider çıktı! Kıran kırana maç nefesleri kesti Fenerbahçe Olimpiyat Stadı'ndan lider çıktı! Kıran kırana maç nefesleri kesti Haberi Görüntüle

PREMIER LİG EKİBİ DE DEVREYE GİRDİ

Süper Lig ve Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin önemli bir parçası haline gelen Ferdi Kadıoğlu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Arsenal, Wolves ve Napoli gibi kulüplerin ardından şimdi de Tottenham, genç yeteneği kadrosuna katmak için adım atmış durumda.

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

İNGİLİZLER DUYURDU

TeamTalk adlı İngiliz kaynağında yer alan habere göre, Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou'nun, hem savunmada hem de hücumda etkili olabilecek bir futbolcu arayışı içinde olduğu belirtiliyor. Bu doğrultuda Ferdi Kadıoğlu'nun da Tottenham'un radarında olduğu ifade ediliyor.

Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

24 yaşındaki genç oyuncu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 41 maçta 3 gol atıp, 4 asist yaparak önemli bir performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading