Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe'nin rakibi Olympiakos, transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final'deki rakibi Olympiakos, Teknik Direktör Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

Spor

15.04.2024, 00:31

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Yunanistan'ın Olympiakos takımı, teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesiyle ilgili resmi bir açıklama yayınladı.

Yunan kulübü, İspanyol teknik direktör Jose Luis Mendilibar'ın sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu.

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi? Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİ 1 YIL UZATILDI

Olympiakos'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Mendilibar ile 2026 yılına kadar mukavele imzalandığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İspanyol teknik adam sözleşme uzatmasını imzaladı ve gelecek sezonun efsanesini yaratacak"

Fenerbahçe'ye Süper Kupa indirimi! TFF açıkladı Fenerbahçe'ye Süper Kupa indirimi! TFF açıkladı Haberi Görüntüle

Deprem yardımı için toplanan paralara ulaşılamıyor! Depremde vefat eden kalecinin alacakları ödenmedi Deprem yardımı için toplanan paralara ulaşılamıyor! Depremde vefat eden kalecinin... Haberi Görüntüle

İLK MAÇ 3-2 BİTMİŞTİ

Bilindiği üzere Jose Luis Mendilibar'ın çalıştırdığı Olympiakos, geçtiğimiz perşembe günü oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etmişti. Müsabaknın rövanşı 18 Nisan Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak.

Hakem tartışmalarına sok nokta! VAR kararları o an açıklanacak... Hakem tartışmalarına sok nokta! VAR kararları o an açıklanacak... Haberi Görüntüle

13 MAÇTA 10 GALİBİYET 3 YENİLGİ

Yunan ekibine geçtiğimiz şubat ayında gelen 63 yaşındaki İspanyol teknik direktör, 13 maçta 10 galibiyet alırken, 3 kez de mağlup oldu ve 2.31 puan ortalaması yakaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading