Yandex Metrica

Deprem yardımı için toplanan paralara ulaşılamıyor! Depremde vefat eden kalecinin alacakları ödenmedi

Deprem yardımı için toplanan paralara ulaşılamıyor! Depremde vefat eden kalecinin alacakları ödenmedi

Yeni Malatyaspor'un eski kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın 6 Şubat depreminde hayatını kaybetmesinin ardından, 400 bin TL'lik alacağının hala ödenmediği ortaya çıktı. Yönetim kurulu üyelerinden gelen eleştiriler kulübü sarsıyor.

Spor

11.05.2024, 14:55

Ülkemizi yasa boğan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın alacaklarının hala ödenmediği ortaya çıktı. Yeni Malatyaspor'un eski başkan yardımcısı Ahmet Özköse, kulübün finansal durumuna erişim sağlanamadığını ve Türkaslan'ın 400 bin TL'lik alacağının sekiz aydır ödenmediğini belirtti.

Okay Yokuşlu için flaş açıklama! Transferi doğrulandı Okay Yokuşlu için flaş açıklama! Transferi doğrulandı Haberi Görüntüle

YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN İSTİFA ÇAĞRISI

Ahmet Özköse, kulübün finansal durumunun sağlıklı bir şekilde ele alınamadığını ifade ederek, Başkan Adil Gevrek'e istifa çağrısında bulundu. Gevrek'in, depremde vefat eden Türkaslan için ödeme sözü vermesine rağmen bu ödemenin yapılmadığını "6 milyon para toplandı, Ahmet'in 400 bin alacağı ödenmedi" sözleriyle vurguladı.

Fenerbahçe'de flaş sakatlık! Yeni transfer maç kadrosunda yok Fenerbahçe'de flaş sakatlık! Yeni transfer maç kadrosunda yok Haberi Görüntüle

LİGDEN ÇEKİLME KARARI

Yeni Malatyaspor, depremin ardından sahasının kullanılamaz hale gelmesi ve tesislerinin yıkılması nedeniyle 2022-2023 sezonunun geri kalanında lig maçlarına çıkamadı. Kulüp, bu sezonu tamamlayamadıktan sonra 2023-2024 sezonunda ise ligden çekilmek zorunda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading