Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin görünmeyen kahramanı Hull City'ye transfer oldu

Fenerbahçe'nin görünmeyen kahramanı Hull City'ye transfer oldu

Fenerbahçe'nin 5 yılı aşkın süredir şef scout'luğunu yapan Batuhan Hakcıl, ayrılık kararını alıp İngiltere'nin Hull City takımına transfer oldu ve sosyal medyadan bu haberi futbol kamuoyuna duyurdu.

Spor

25.03.2024, 07:13

Fenerbahçe, futbol sahnesinde sadece oyuncuları ve teknik ekibiyle değil, aynı zamanda arka planda görev alan kritik isimleriyle de adından söz ettiriyor. Sarı-Lacivertlilerin göz ardı edilen ancak büyük katkı sağlayan isimlerinden biri olan Batuhan Hakcıl, kulüpten ayrılarak İngiltere'nin Hull City takımına transfer oldu.

Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi bugün Kulüpler Birliği ile görüşecek! TFF seçimlerinde aday... Haberi Görüntüle

2018'DEN BERİ GÖREVDEYDİ

2018 yılından bu yana Fenerbahçe'nin şef scout olarak görev yapan Batuhan Hakcıl, kulüpte geçirdiği süre boyunca birçok yetenekli oyuncunun keşfedilmesine ve transfer edilmesine önemli katkılarda bulundu.

Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi ile anlaşma sağlandı Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Beş senedir görev aldığım Fenerbahçe SK'deki yolculuğumun sonuna geldim. Bundan sonra beni çok heyecanlandıran bir proje olan Hull City’nin başarıları için azimle çalışacağım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diyen Batuhan Hakcıl, yeni takımında büyük bir heyecanla görev alacağının sinyallerini verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading