Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Satarsa para ödeyecek

Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Satarsa para ödeyecek

Fenerbahçe'nin Parma'dan transfer ettiği Jayden Oosterwolde'nin adı, son dönemde transfer dedikodularına konu olmuş durumda. Peki, Fenerbahçe'nin Oosterwolde'nin bir sonraki transferinden pay alıp almayacağı konusunda ne gibi detaylar var?

Spor

29.03.2024, 07:39

Fenerbahçe, 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Jayden Oosterwolde'yi Parma'dan 6 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Oosterwolde, güçlü fiziği ve hızıyla dikkat çekmiş, özellikle stoper bölgesindeki performansıyla takımının savunmasına önemli katkılar sağlamıştı. 

Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Haberi Görüntüle

GELİR BEKLENTİSİ YÜKSEK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, son zamanlarda yaptığı açıklamalarda Oosterwolde'ye olan ilginin arttığını ve devre arasında birçok teklif aldıklarını belirtti. Ancak Kartal, bu dönemde Oosterwolde'nin satışına izin vermediklerini ve eğer satılırsa ciddi bir gelir elde edeceklerini vurguladı.

Son dakika... Adım adım şampiyonluğa: Galatasaray, Adana Demirspor engelini 3 golle aştı Son dakika... Adım adım şampiyonluğa: Galatasaray, Adana Demirspor engelini 3... Haberi Görüntüle

SATIŞINDAN PAYMI VERİLECEK?

Fenerbahçe'nin Oosterwolde'nin sonraki bir transferinden pay alıp almayacağı ise Transfermarkt'a göre belirlenmiş durumda. Buna göre, Fenerbahçe, Oosterwolde'yi 7 milyon euro ve üzerinde bir rakama satar ise Parma'ya kârın %30'unu ödemek zorunda kalacak.

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN GELİR BEKLENTİSİ

Kulüp başkanı Ali Koç da daha önce katıldığı bir programda Oosterwolde'nin potansiyeline dikkat çekerek, bu oyuncudan gelecekte ciddi bir gelir elde edeceklerini "Aldığımız için eleştirilmiştik. Jorge Jesus ayrılırken 'Göreceksiniz bu çocuktan çok para kazanacaksınız' demişti." sözleriyle belirtmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading