Yandex Metrica

Fenerbahçe uzatmalarda Türkiye Kupası'ndan elendi Ali Koç'u yerin dibine soktular

Fenerbahçe uzatmalarda Türkiye Kupası'ndan elendi Ali Koç'u yerin dibine soktular

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 90+3'te yediği golle elendi. Fenerbahçeliler, sosyal medyada Ali Koç'u istifaya davet ederken geldiği günden bu yana tek bir başarı elde edememesine dikkat çekti.

Spor

23.01.2024, 18:47

Ligde inişli çıkışı bir grafik sergileyen ve yeni sezon için hoca arayışına devam eden Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 90+3'te yediği golle elendi. 10 kişi Kayserispor'un golü eski Fenerbahçeli Ramazan Civelek'ten geldi. Fenerbahçe, Kayserispor’a elenerek Ali Koç yönetiminde 4. sezonu da kupasız kapattı.

Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri her maçta olacak mı? Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri... Haberi Görüntüle

'ALİ KOÇ BIRAK GİT'

Uzatma dakikalarında yenilen golün ardından Fenrbahçeliler yıkıldı. Statta bulunan taraftarlar, Ali Koç ve futbolcular aleyhine tezahürat etti. Taraftarlar sosyal medyada ayaklandı Ali Koç'u istifaya davet etti. #AliKocBırakGit hasthagı Türkiye gündeminde 1.sıraya yerleşti. Fenerbahçeli taraftarlar, ''Koskoca Fenerbahçe'yi elinde oyuncak ettin, bırak git artık.'' şeklinde görüşler bildirdi.

Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı kararı! Yeni görevi.. Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı kararı! Yeni görevi.. Haberi Görüntüle

'AUTA GİDEN TOP GOL OLUYOR'

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal maçın ardından A Spor'a verdiği demeçte iyi oynadıklarını ancak talihsiz bir golle elendiklerini ve bu durumu hak etmediklerini söylerken şu ifadeleri kullandı; "Bugün Fenerbahçe her şeyi yaptı. 11'e 11'ken de üstün oynayan bir Fenerbahçe vardı. Maçı kazanmak ve turu geçmek isteyen bir Fenerbahçe vardı. Futbol adına hiçbir şey ortaya koyamayan bir Kayserispor karşısında oyunu domine eden, topu kazanan, gol pozisyonlarına giren bir Fenerbahçe vardı ama maalesef golü bulamadık. Göreve geldiğimden beri bakıyorum, auta giden top kalemize gidiyor gol oluyor. Bugün bakıyoruz baraja çarpan top kaleye gidiyor. Futbolun adaleti... Oyunun her alanında topa sahip olan, rakibe üstünlük kuran bir takım vardı. Bu gece son saniyede bir gol yedik. Hayatımda bazı maçlar kaybettim ama bu şekilde bir maç kaybetmek çok üzdü. Çok üzüldük gerçekten. Benim takımım böyle bir golü ve elenmeyi hak etmedi. Biz hak etmedik bugün bunu. Doğru hamleler yaptık. Yerinde müdahaleler yaptık. Olmadı, istediğimiz golü bulamadık. Bulsak zaten turu geçen biz olurduk. Elendik ama benim takımım bu futbolun karşısında böyle elenmeyi hak etmedi. Yaşanacakmış, biz bunu yaşadık. Fenerbahçe'ye yakışır biçimde oyuncularımızla ne yapabiliyorsak elimizden gelenin en iyisini yapıp yolumuza devam edeceğiz.

Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Haberi Görüntüle

'BU İŞLER KOLAY DEĞİL'

Biraz öz güven eksikliği, biraz şanssızlık diyebiliriz. Bu konulara çok girmek istemiyorum. 11'e 11'de de 11'e 10'da da rakibine baskı kuran, oynatmayan bir Fenerbahçe vardı. Bu işler kolay değil. Üçlü sistemden dörtlü sisteme geçtik. Sadece böyle bir gol yemeyi ve elenmeyi hak etmedik. Birkaç galibiyet olsak oyunumuzun geliştiğini herkes görebilecek. Son saniyede gelen golle elendik, çok çok üzgünüm."

İşte Fenerbahçeli taraftarların sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar...




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading