Yandex Metrica

Fenerbahçe son kararını verdi! Löw, Bilic, Kovac...

Fenerbahçe son kararını verdi! Löw, Bilic, Kovac...

Adana Demirspor maçına hazırlanan Fenerbahçe, bir yandan hoca arayışına devam ediyor. Löw, Bilic ve Kovac'la görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertli takımdan müjdeli haber bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 18:36

Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir hoca arayışına girmişti. Gündeme gelen isimler arasında en çok tutulanlar Löw, Bilic ve Kovac olmuştu. 

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

KOVAC ŞARTLARINI SUNMUŞ 

Frasan Ligi ekiplerinden Monaco ile yollarını yeni ayıran Niko Kovac, Fenerbahçe'nin gündemine giren son adaydı. Bilic gibi Hırvat olan Kovac'ın durumu hakkında net bir açıklama yapılmadı. 

Sarı-lacivertli takımın Kovac'la temasa geçtiği ve şartlarını sunduğu gelen haberler arasında. 

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek Haberi Görüntüle

LÖW İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Alman Milli Takımı'ndan ayrılan Joachim Löw, Fenerbahçe'nin ilk sıradaki adayı olarak yer alıyor. Mesut Özil'in şu an Löw'ü ikna etmeye çalıştığı bildirildi. 

Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Beşiktaş'ta veda rüzgarları! Santos'tan duygusal konuşma Haberi Görüntüle

SLAVEN BİLİC TEKLİF BEKLİYOR

Ali Koç'un sezon başında çok istediği teknik adam Slaven Bilic'e Beijing'den izin çıkmamıştı. 1 yıl Beijing Guoan'ı oynatan Bilic geçen hafta takımdan ayrıldı. 

Bilic'e düşük profilli takımlardan teklif geldiği aktarılırken, büyük bir takımdan gelen teklifi kabul etmeye yatkın olduğu ifade edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading