Yandex Metrica

Fenerbahçe Samatta'dan kurtuluyor! Kulüpler anlaştı sürpriz transfer bitti

Fenerbahçe Samatta'dan kurtuluyor! Kulüpler anlaştı sürpriz transfer bitti

Son dakika haberleri... Fenerbahçe, transfer edildiği günden bu yana hayal kırıklığı yaratan forvet oyuncusu Samatta'yı yeniden kiralıyor. Belçika ekibi, eski futbolcusunu kiralama konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Spor

23.01.2024, 19:39

Sezona Ümraniyespor beraberliği ile başlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken kadrodaki yabancı futbolcular yavaş yavaş elden çıkarılıyor.

Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Haberi Görüntüle

KULÜPLER ANLAŞMAYA VARDI

Dönemin sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun transfer ettiği 29 yaşındaki Tanzanyalı forvet Samatta, eski kulübü Genk’e geri dönüyor. Belçika ekibi, eski futbolcusunu kiralama konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Haberi Görüntüle

SAMATTA DA SICAK BAKIYOR

Belçika ekibi, oyuncu tarafı ile son detaylar üzerinde görüşüyor. Samatta da kariyerinin en formda dönemlerini yaşadığı Genk’e dönmeye sıcak bakıyor. Samatta’nın Fenerbahçe ile 2024 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya olacak! 2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya... Haberi Görüntüle

ANTWERP'TE 27 MAÇTA 5 GOL ATTI 4 ASİST ÜRETTİ

29 yaşındaki Tanzanyalı forvet, geçtiğimiz sezon Royal Antwerp'te çıktığı 27 lig maçında 5 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading