Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin efsanesi Ozan Tufan'a talip oldu! Yeni adresi şaşırtacak

Fenerbahçe'nin efsanesi Ozan Tufan'a talip oldu! Yeni adresi şaşırtacak

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan'a sarı-lacivertli takımın efsanesi ismi talip oldu.

Spor

23.01.2024, 19:22

Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü İsmail Kartal tarafından Mesut Özil ile birlikte kadro dışı kalan Ozan Tufan'a talipler var. Milli futbolcuyu Acun Ilıcalı ve Emre Belözoğlu istiyor.

Gelecek sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Başakşehir, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

EMRE, OZAN'I İSTİYOR

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın transfer edilmesini istiyor. Medipol Başakşehir yönetimi, 27 yaşındaki oyuncu için kiralık formülünü ön planda tutarken, sarı-lacivertliler ise bonservis ücretiyle transferin gerçekleşmesinden yana.

Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI DA TALİP OLDU

Başakşehir'in aynı sıra Acun Ilılcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin de Ozan Tufan'a yakın ilgisi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading