Yandex Metrica

Fenerbahçe Löw'le prensipte anlaştı imza için sefere çıkılıyor! İşte açıklanacağı tarih

Fenerbahçe Löw'le prensipte anlaştı imza için sefere çıkılıyor! İşte açıklanacağı tarih

Fenerbahçe teknik direktörlük görevi için Joachim Löw ile prensip anlaşmasına vardı. Ali Koç, Löw ile Almanya'da detayları görüşecek. Alman teknik adam sezon bittiği zaman açıklanacak.

Spor

23.01.2024, 18:56

Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, İsmail Kartal'ı teknik direktörlük koltuğuna oturttu. Fenerbahçe, yeni sezon için hoca arayışına devam ederken Joachim Löw'le imza an meselesi.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE LÖW İLE PRENSİPTE ANLAŞTI

Sabah'ın haberine göre; Ali Koç ve ekibi Joachim Löw ile sürekli temas halinde. Yapılan görüşmeler sonunda Joachim Löw, büyük ölçüde ikna edildi ve taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldı.

Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Haberi Görüntüle

SON KEZ MASAYA OTURACAKLAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un önümüzdeki birkaç gün içerisinde Almanya'ya gideceği ve son kez masaya oturacağı Löw'le ön protokol imzalayacağı belirtildi.

İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? Haberi Görüntüle

SEZON BİTİMİ AÇIKLANACAK

Ali Koç ile Löw arasında gerçekleşmesi beklenen zirvede gelecek sezonun planlaması ve transferlerine dair görüş alışverişinde de bulunulacak. Alman teknik adam sezon bittiği zaman açıklanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading