Yandex Metrica

Fenerbahçe için 'Barcelona' engeli! La Liga'da yer alamaz

Fenerbahçe için 'Barcelona' engeli! La Liga'da yer alamaz

Trabzonspor - Fenerbahçe derbi karşılaşmasının ardından sarı lacivertlilerin La Liga'ya katılma ihtimali gündemde. Ancak İspanya'nın yasal düzenlemeleri bu adımın önünde bir engel olabilir.

Spor

30.03.2024, 13:27

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Ancak maç sonrası yaşanan olaylar ve gündeme gelen hukuki süreç, Fenerbahçe'nin geleceğini belirsizleştirdi.

Fenerbahçe'nin geleceği hakkında spekülasyonlar yapılırken, bazı kaynaklar sarı lacivertlilerin Jupiler Ligi, Eredivisie, Ligue 1 ve hatta La Liga gibi liglere başvurabileceğini öne sürdü.

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor 18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor Haberi Görüntüle

MARCA GAZETESİNDEN AÇIKLAMA VE BARCELONA ÖRNEĞİ

İspanyol spor gazetesi Marca'nın yazarı Rodrigo Gonzalez, Fenerbahçe'nin La Liga'da yer almasının önündeki hukuki engelleri değerlendirdi ve bu durumun sebeplerini açıkladı.

Katalonya'nın bağımsızlığına dair tartışmalar, Fenerbahçe'nin La Liga'ya katılma ihtimalini etkileyebilir. Ancak bu konuda La Liga Başkanı Javier Tebas'ın daha önce yaptığı açıklamalar da önem taşıyor.

Barcelona, Katalonya bağımsız olmadığı için La Liga'da mücadele vermeyi sürdürüyor fakat Katalonya'nın bağımsızlığını ilan etmesi sonrası yeni gelişmeler olmasıda mümkün. La Liga Başkanı Javier Tebas, 2017 yılında Katalonya'nın bağımsızlığını ilan etmesi durumunda Barcelona'nın La Liga'da olamayacağını duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading