Yandex Metrica

Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı paramparça etti: 6-0

Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı paramparça etti: 6-0

Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 6-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertlilerin golleri King, Valencia (2), Emre Mor, ve Arda'dan (2) geldi. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 4'e çıkararak ligde ikinci sıraya oturdu. 

Spor

23.01.2024, 19:40

Fenerbahçe, Süper Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 6*0 mağlup etti. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan tarafından yönetilen maçta Sarı-Lacivertlilerin golleri King, Valencia (2), Emre Mor, ve Arda'dan (2) geldi. Fenerbahçe bu sansasyonel sonuçla puanını 4'e çıkararak ligde ikinci sıraya oturdu. 

Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Haberi Görüntüle

İLK 11'LER

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Hadergjonaj, Graova, Petretta, Celina, Aytaç, Fall, Eysseric, Hajradinovic, Hasan Emre, Bahoken.

FENERBAHÇE: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Emre, Lincoln, King, Valencia.

Semih Kılıçsoy kehaneti: Gelecekte kariyeri... Semih Kılıçsoy kehaneti: Gelecekte kariyeri... Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE: 0-6 (CANLI)

(Not: Sayfamız sürekli olarak güncellenecektir.)

Maçtan dakikalar:

1' Hakemin ilk düdüğüyle maç başladı.

2' Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yaşadığı sakatlık sebebiyle oyun bir süreliğine durdu ve bir dakikalık beklemenin ardından yeniden başladı.

4' Fenerbahçe etkili geldi! Ferdi'nin yaptığı ortaya Joshua King kafayı vurdu, top yandan auta gitti.

5' Fenerbahçe gole çok yaklaştı! Lincoln'un pasıyla savunma arkasında topla buluşan Valencia kaleciyi geçip topu auta vurdu, pozisyonda ofsayt bayrağı havaya kalktı.

8' GOOOOL: Fenerbahçe golü buluyor. Sol kanattan topla buluşan Ferdi, ara pasında King'i savunma arkasına kaçırdı, kaleciyi geçen Joshua King topu ağlara gönderdi.

16' KIRMIZI KART! Uzun topta savunma arkasına koşu yapan Valencia, Hasan Emre taarfından düşürüldü. Hakem tereddütsüz kırmızı kartına başvurdu. Kasımpaşa 10 kişi!

18' Kazanılan serbest vuruşta Zajc'ın ordtasında Gustavo'nun indirdiği topu Valencia'nın vuruşu etkisiz kaldı. Fenerbahçe mutlak bir golden oldu.

20' Fenerbahçe yine gole yaklaştı. Lincoln'un kornerinde Gustavo Henrique topa ayağını uzattı. Top üstten auta çıktı.

22' Kasımpaşa'da Florent Hadergjonaj, hakeme yaptığı itirazların ardından sarı kart gördü.

24' Fenerbahçe, ikinci gole yaklaştı! Miha Zajc, King'den aldığı pasla şutunu çekti. Miha Zajc'ın topunu son anda savunma uzaklaştırdı. Zajc topun çizgiyi geçtiğini iddia etti. VAR kontrolü yapılıyor.

25' Hakem VAR kontrolü sonrası elle oynama kararı verdi. Gol geçerli değil.

27' Fenerbahçe bir GOL daha kaçırdı! Ceza alanında topla buluşan Valencia'nın vuruşu kaleye yönelirken Kasımpaşa savunması araya girdi.

32' Fenerbahçe dalga dalga geliyor! Sağ çaprazda topla buluşan Emre Mor, uzak köşeye sert şutunu çekti. Top üstten auta çıktı.

34' GOOOOL! Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı! Lincoln'un attığı çalım sonrası sağ ayağıyla arka direğe kestiği topu Valencia müthiş yükselerek kafayla ağlara gönderdi: 0-2.

38' Fenerbahçe tek paslarla sol kanattaki Ferdi'yi topla buluşturdu. Ferdi'nin ortasında King kafayı vurdu. Üstten aut.

41' Paslaşılarak kullanılan kornerin ardından Emre Mor ceza alanında şutunu çekti. Top savunmadan sekerek yeniden kornere çıktı.

42' Ferdi Kadıoğlu kaptırdığı top sonrası rakibini çekerek durdurdu. Hakem serbest vuruşa hükmederken Ferdi'ye sarı kart gösterdi. Pozisyonun ardından kırmızı kart itirazları yapan Haris Hajradinovic de sarı kart gördü.

45' Maçın ilk yarısının sonuna 5 dakika ilave edildi.

45+3' GOOOOL! Fenerbahçe, Emre Mor'un golüyle farkı 3'e yükseltti. Sağ kanatta topla buluşan Valencia ortasını yaptı, kale ağzında topa ayak uzatan Emre Mor, durumu 3-0'a getirdi.

45+6 Hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı.

İKİNCİ YARI

46' Maçta ikinci yarı başladı.

52' Kasımpaşa'da Stephane Bahoken, Lincoln'un çekerek durdurmasının ardından sarı kart gördü.

55' Fenerbahçe 4. gole yaklaştı. Valencia ceza alanında çizgiye inip sert bir orta gönderdi. Son anda Petretta araya girdi.

58' GOOOOL! Fenerbahçe farkı 4'e çıkardı! Orta saha çizgisinde kadar kovaladığı rakibinden topu söken Joshua King, kaptığı topu sürerek Valencia'ya aktardı. Bu futbolcu kalecinin ylanından topu ağlarla buluşturdu: 0-4.

62' Kasımpaşa'da oyuncu değişikliği; Ahmet Engin oyunda, Stephane Bahoken oyundan alındı.

64' Fenerbahçe 5. gole çok yaklaştı! Valencia'nın pasında ceza alanında topla buluşan Zajc şık bir hareketle rakibini geçip yakın mesafeden vurdu, Ertuğrul topu kornere çeldi.

66' Emre Mor, sağ çaprazda önce çalımını attı sonra şutunu çekti, top direğin yanından dışarı gitti.

68' Fenerbahçe 5. gole yaklaştı! Kornerde Emre Mor arkaya aşırdı, King gelişine vurdu. Top direkten auta gitti.

69' Fenerbahçe'de Ferdi, Arao ve Valencia’nın yerine Crespo, Rossi ve Arda Güler oyunda.

78' Fenerbahçe'de maçın en iyilerinden Joshua King ile Emre Mor kenara gelirken bu iki oyuncunun yerine Serdar Dursun ve Luan Peres oyuna dahil oldu. 

78' Kasımpaşa'da Fall ve Eysseric oyundan alındı. Giren isimler Yunus Mallı ve Berat Kalkan.

81' Kasımpaşa'da Aytaç Kara oyundan alındı. Yasir Özcan oyunda.

86' GOOOOL! Fenerbahçe'nin ele avuca sığmaz yıldızı Arda Güler muhteşem bir gol attı. Ceza alanı önünde topla buluşan Arda Güler deparla topu sol çapraza taşıdı ve vuruşunu gerçekleştirdi. Top, Ertuğrul'un bacak arasından ağlara gitti.

90+2! GOOOOL! Fenerbahçe gol olup yağdı. Arda bir kez daha sahnede. 0-6 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading