Yandex Metrica

Fenerbahçe'den milli yıldıza şok: Kendine takım bul

Fenerbahçe'den milli yıldıza şok: Kendine takım bul

Son dakika haberleri... Devre arasında takımda sözleşmesi sona erecek birçok futbolcuyla kontrat uzatmayı planlayan Fenerbahçe, Serdar Aziz'i şoka uğrattı.

Spor

23.01.2024, 18:26

Fenerbahçe iç transferde harekete geçti.

Sezon başında genç yıldızı Ömer Faruk Beyaz'ı Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a kaptıran Sarı-lacivertliler, bu kez işini sağlama almak istiyor.

Sözleşmesinin bitmesine kısa bir zaman kalan genç yıldızları görüşme odasına çağıran yönetim, Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler'e zamlı yeni sözleşme teklif etti.

Berke'ye 5 senelik sözleşme öneren Fenerbahçe, Muhammet Gümüşkaya'ya 4, Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu'na ise 3 yıllık kontrat sundu.

Bu sezon birçok mevkide görev yapan Ferdi, 21 resmi maçta 2 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Altay’ın sakatlığı ile kaleyi devralan Berke ise forma giydiği 8 maçın 2’sinde gol yemedi. 568 dakika süre alan Muhammed 1 gol kaydederken, 4 maçta toplam 46 dakika forma giyen Arda, 1 asist ile oynadı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın... Haberi Görüntüle

SERDAR AZİZ'E ŞOK 

Galatasaray ile sözleşmesini feshettikten sonra 2018-2019 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye imza atan Serdar Aziz'in yeni sözleşme talebi karşılık bulmadı.

Sezon sonunda bitecek kontratının uzatılmasını bekleyen milli stoper, Vitor Pereira'dan veto yedi.

Menajerine haber gönderilen 31 yaşındaki oyuncunun devre arasında ayrılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading