Yandex Metrica

Fenerbahçe'den Arda Güler için Merih Demiral ve Ömer Faruk önlemi!

Fenerbahçe'den Arda Güler için Merih Demiral ve Ömer Faruk önlemi!

Son dakika haberleri... Geçmişte elinden Merih Demiral ve Ömer Faruk Beyazyıldız gibi yetenekleri kaçıran Fenerbahçe, Arda Güler'de aynı hatayı yapmayarak oyuncunun gelişimine büyük önem veriyor.

Spor

10.02.2024, 00:42

Ankara'nın köklü takımlarından olan Gençlerbirliği'nden 2 yıl önce 200 bin TL karşısında transfer edilen Arda Güler Fenerbahçe'yi heyecanlandırıyor.

Daha önce altyapısında bulundurduğu ama faydanalamadığı Merih Demiral ve Ömer Faruk Beyaz'ı Avrupa takımlarına kaptıran Fenerbahçe, bu kez 16 yaşındaki genç yıldızı Arda için geniş önlemler aldı.

Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

Transfer olduktan sonra Dereağzı Tesislerine yakın bir yerde oyuncunun ailesine ev tutan Fenerbahçe, ailesini Ankara'dan İstanbul'a getirdi.

Uyum sorununa önlem alan Sarı-lacivertliler, Arda'nın kişisel gelişimi için kendisini Fenerbahçe Koleji'ne yazdırdı. Ayrıca  genç oyuncuya psikolojik danışman da verilerek mentör desteği sağlandı.

Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen şampiyonluğu garantiledi Bundesliga'da bir ilk: Bayern Münih'in hegemonyasına son veren Bayer Leverkusen... Haberi Görüntüle

GS TV'DEN ÖVGÜ ALMIŞTI

Hayranı olduğu Mesut Özil ile aynı takımda oynayan Arda Güler geçen sezon 2-2 sonuçlanan  Fenerbahçe - Galatasaray arasında oynanan U19 Elit Ligi'nde attığı golle alkış almıştı.

Hatta öyle ki Galatasaray TV spikeri Serbay Şenkal kendisinden övgüyle bahsederek büyük alkış almıştı. Arda'da sosyal medya hesabından Şenkal'e teşekkür etmişti.

Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL VE ÖMER FARUK BEYAZ ŞİMDİ NEREDELER?

Fenebahçe altyapısından yetişen Merih Demiral 2016 yılında Portekiz'in Alcanenense takımınıa gittikten sonra sırasıyla Sporting Lizbon, Alanyaspor, Sassuolo  ve Juventus formasını giydikten sonra bu sezon  30 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar Atalanta'ya kiralandı.

Merih 2019'da Juventus'a 18 milyon Euro'ya Sassuolo'dan transfer olmuştu.

Ömer Faruk Beyazyıldız ise yeni sezonda Fenerbahçe'nin sözleşme uzatma kararını kabul etmeyerek Almanya'nın Stuttgart takımıyla 5 yıllık sözleşme imzaladı. Ömer'in bu tercihi çok tartışılsa da 17 yaşındaki yıldız adayı daha fazla oynamak ve gelişmek için bu kararı verdiğini açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading