Yandex Metrica

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Jorge Jesus'un gözdesi veda ediyor

Fenerbahçe'de şok ayrılık! Jorge Jesus'un gözdesi veda ediyor

Ara transfer döneminde kadrosunu Jayden Oosterwolde, Samet Akaydın ve Emre Demir ile güçlendiren Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gözdesi takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 20:29

Süper Lig'de son şampiyonluğunu 2013/2014 sezonunda yaşayan ve yaklaşık 10 yıldır şampiyonluğa hasret olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Ara transfer döneminde Jayden Oosterwolde, Samet Akaydın ve Emre Demir'i kadrosuna katan Fenerbahçe, Bruma'yı Portekiz ekibi Braga'ya kiralamıştı. Fenerbahçe'de Bruma'nın ardından bileti kesilen bir diğer oyuncu belli oldu.

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Brezilya ekibi Flamengo'dan sezon başında kiralanan 29 yaşındaki savunma oyuncusu Gustavo Henrique ile yolları ayırmak için düğmeye bastı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Gustavo Henrique’nin şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Fenerbahçe oyuncuyla yolları ayırmak için tüm olasılıkları araştırıyor.

Gustavo Henrique'nin Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe formasını bu sezon 22 maçta terleten oyuncu istenen performansı gösteremedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading