Yandex Metrica

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü?

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü?

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? Trendyol Süper Lig'de şampionluk heyecanı sürerken bir yandan da ligin altlarında kümde kalma mücadelesi veriliyor. Süper Lig'in 33. haftasında İstanbulspor rakibi Fatih Karagümrük'e 2-1 yenildi. İstanbulspor aldığı yenilgi ile Süper Lig'den düştü. 

Spor

21.04.2024, 19:06

İstanbulspor Süper Lig'in 33. haftasında  Fatih Karagümrük le karşılaştı. İki İstanbul temsilcisinin maçında Karagümrük rakibini 2-1'lik skorla geçti. İstanbulspor'un aldığı yenilgi sonrası küme düşmesi kesinleşti.

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Haberi Görüntüle

İSTANBULSPOR KÜME Mİ DÜŞTÜ?

İstanbulspor ligin bitmesine 5 hafta kala Süper Lig'den bir alt lige düştü. 

Süper Lig devleri transfer yarışına girdi! O isim yılın transferi olacak Süper Lig devleri transfer yarışına girdi! O isim yılın transferi... Haberi Görüntüle

MAÇIN GOLLERİ

İstanbulspor 85. dakikada Colley ile öne geçti. Ancak son dakikalarda yediği gollerle sahadan yenilgi ile ayrıldı. 86. dakikada Güven Yalçın ile Karagümrük beraberliği sağladı. 90+7. dakikada Feghouli penaltıdan topu ağlara gönderdi ve Karagümrük küme düştü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading