Yandex Metrica

Fenerbahçe çözüm arıyor: Altay Bayındır yeni krizin mimarı oldu

Fenerbahçe çözüm arıyor: Altay Bayındır yeni krizin mimarı oldu

Altay Bayındır'ın yaşadığı performans düşüşü sonrasında yeni kontrat ve yüksek maaş talebi istemesi yönetim tarafından sert tepkiyle karşılandı. Fenerbahçe, Altay Bayındır ile ipleri koparma noktasına geldi.

Spor

23.01.2024, 22:17

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Altay Bayındır'ın yüksek kontrat talebi yönetimle arasında gerginliğe neden oldu. Başkan Ali Koç, Altay Bayındır'ın devam edeceğini ve bu pazarlıkların formaliteden ibaret olacağını düşünüyor.

Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi ile anlaşma sağlandı Ve teknik direktörlük koltuğunun yeni ismi belli oldu! İtalyan efsanesi... Haberi Görüntüle

İMZA PARASI

Sezon sonu bitecek hali hazırdaki sözleşmesinde 6 Milyon TL garanti ücret alan Altay Bayındır'a 20 Milyon TL garanti ücret öneren yönetim, menajerinin yurtdışından tekliflerin olduğunu söyleyip fiyat arttırması üzerine şoka uğradı. Bu tavrın özellikle başkan Ali Koç'u sinirlendirdiği ve görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği öğrenildi.

TFF'den Türk vatandaşlarına uyarı! EURO 2024 öncesi vize şartı: EURO 2024 bilet nasıl alınır? TFF'den Türk vatandaşlarına uyarı! EURO 2024 öncesi vize şartı: EURO... Haberi Görüntüle

ERTUĞRUL KALSIN!

Fenerbahçe-Gençlerbirliği arasındaki Arda Güler pazarlıkları Altay Bayındır'ın transfer haberlerinde de öncü konumda bulunuyor. Gençlerbirliği, Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki potansiyelli kalecisi Osman Ertuğrul Çetin'i istedi. Fenerbahçe cephesinden ''Altay gidiyor bu yüzden veremeyiz.'' cevabı verildiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading