Yandex Metrica

Fatih Terim'in yeni adresi belli oluyor! Yardımcısı Arda Turan olacak

Fatih Terim'in yeni adresi belli oluyor! Yardımcısı Arda Turan olacak

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yaşanan teknik direktör belirsizliği son buluyor. Dursun Özbek ve ekibi yerli bir ismin göreve gelmesine karar verdi.

Spor

23.01.2024, 19:25

Geçen hafta yapılan seçimle başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek, yeni teknik direktör için camianın efsane ismine yöneldi.

Geçen sezon devre arasında Burak Elmas yönetiminde görevden alınan Fatih Terim ile görüşen Özbek, ikna çalışmalarına başladı.

Dinlenmek istediğini bildirmesine rağmen geri dönmek için kararsız olan 68 yaşındaki hocanın Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olabileceği iddia ediliyor.

Domenec Torrent ile sözleşme fesih görüşmelerini sürdüren Sarı-kırmızılılar, İspanyol hocayı gönderdikten sonra Fatih Terim ya da Okan Buruk'u yeni teknik direktör olarak duyuracak.

Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak! Arsenal'dan Ferdi Kadıoğlu kararı: O rakama bırakacak! Haberi Görüntüle

FATİH TERİM İÇİN LAST DANCE KAMPANYASI BAŞLATILDI

Sosyal medyada harekete geçen binlerce Galatasaray taraftarı, Fatih Terim'in geri dönmesi için 'Last Dance' etiketiyle paylaşımlar yaptı.

Dursun Özbek ve yönetimin atınan tweetler sonrası taraftarı memnun etmek için Fatih Terim'i geri döndürmek isteyeceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Oğulcan Çağlayan'ın düğününe katılan Fatih Terim'in fotoğrafları yoğun ilgi görmüştü.

Öte yandan Fatih Terim'in göreve başlaması durumunda yardımcısının Arda Turan olacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading