Yandex Metrica

Fatih Terim'in başına geçeceği takımı açıkladılar! Sürpriz bir kulüp ile görüşüyor

Fatih Terim'in başına geçeceği takımı açıkladılar! Sürpriz bir kulüp ile görüşüyor

Galatasaray’daki teknik direktörlük görevi bırakan Fatih Terim’in hangi takımın başına geçeceği merak ediliyor. Birçok kulüp ile adı anılan deneyimli teknik adamın Everton ile anlaştığı iddia edilmişti. Ancak Fatih Terim ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Spor

05.02.2024, 02:59

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

EVERTON İLE ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Fatih Terim'in yeni adresinin hangi takım olacağı merakla beklenirken Suudi basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fatih Terim, Everton'ın teknik direktörlük görevine getirilecekti. Hatırlanacağı üzere tecrübeli teknik direktör sezon başında Galatasaray'a imza atmadan önce de Everton'ın yine gündemine gelmişti.

Suudia Arabistan basınının haberine göre; Al Nassr kulübünün takımın başına Fatih Terim'i getirmek istediği ve tecrübeli hocayla temas kurmaya çalıştığı ifade edildi. Tecrübeli teknik direktör için daha önce de Arap yarım adasından teklifler olduğu öne sürülmüş, lâkin resmî bir gelişme olmamıştı.

Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Denizlispor'un horozları kabardı! 5 futbolcu, kulübü TFF'ye şikayet etti Haberi Görüntüle

FATİH TERİM SEÇİMİ BEKLİYOR

Fatih Terim ise Galatasaray'ın 11 Haziran'daki başkanlık seçimini bekliyor. Dursun Özbek'ten olası bir teklif gelmesi durumunda bu teklifi değerlendirecek olan Fatih Terim, bu anlaşma durumuna göre kararını vermeyi düşünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading