Yandex Metrica

Fatih Terim'e yeni Elmander müjdesi! Galatasaray Solbakken'i bitirdi

Fatih Terim'e yeni Elmander müjdesi! Galatasaray Solbakken'i bitirdi

Son dakika haberleri... Devre arası hücum bölgesine oyuncu arayan Galatasaray, uzun süredir izlediği Ola Solbakken'i bitirme aşamasına geldi.

Spor

23.01.2024, 18:33

Galatasaray, Norveç ekiplerinden Bodo Glimt'te oynayan Ola Solbakken için görüşmelere başladı.

Fatih Terim oyun istikrarını eski oyuncusu Johan Elmander'e benzettiği yıldız için mutlaka alınması yönünde talimat verdi.

Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan 23 yaşındaki oyuncu için 2.5 milyon Euro'yu gözden çıkaran Sarı-kırmızılılar, Norveçli yıldızın menajerinden haber bekliyor.

Beşiktaş'ın yarı final kadrosu belli oldu Beşiktaş'ın yarı final kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

MENAJERİ REST ÇEKTİ

Ola Solbakken'in menajeri olan Anders Carlsson, Tronder-Avisa gazetesine verdiği demeçte Bodo-Glimt'e rest çekeren oyuncusunun Galatasaray'a transferinden kolaylık sağlanmasını istedi.

Norveç'te kariyerine devam etmeyeceklerini bildiren Carlsson, oyuncunun bu transfer döneminde takımdan ayrılmadığı takdirde gelecek sezon bedavaya gideceğini aktardı.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı... Haberi Görüntüle

OLA SOLBAKKEN KİMDİR?

Futbola Rosenborg altyapısında başlayan Ola Solbakken 7 Eylül 1998 yılından Norveç'in Melhus şehrinde doğdu.

Hücumun iki kanadında da oynayan 23 yaşındaki yıldız, 9 Ocak 2020'de 65 bin Euro bedelle Bodo Glimt'e imza attı.

12 Aralık 2021 tarihinde biten Norveç Ligi'nde şampiyon olan Bodo Glimt'te 26 maçta 6 gol ve asitlik performansıyla 12 kez skora etki etti.

Ayrıca UEFA Konferans Ligi'nde Bodo ile harika işlere imza atan Solbakken, Roma ile oynanan 2 maçta toplam 3 gol kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading