Yandex Metrica

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray'ın yeni sportif direktörünü açıkladı

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray'ın yeni sportif direktörünü açıkladı

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, göreve gelmeleri halinde çalışacağı sportif direktörü duyurdu.

Spor

23.01.2024, 19:08

Anadolu ajansına konuşan Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, 30 Nisan'da yapılacak seçim öncesi açıklamalarda bulundu.

Kulübün önemli bir dönemeçte olduğunu söyleyen Hamamcıoğlu, "Öncelikler ve içinde bulunduğumuz durumun ciddiyeti, bu seçimleri, 'Teknik direktör kim olacak, diziliş nasıl olacak?' düzeyine indirgememesi lazım. Futbol, amiral gemisi. Futbol şubemiz bu sezon başarısız bir sezon geçirdi. Başarının olduğu yerde başarısızlık da oluyor. Sportif direktörümüz daha önce başarılar kazanmış Cenk Ergün olacak. Onun şemsiyesi altında başarılı olanlar devam edecek. Başarılı olan, Galatasaray'ın DNA'sına uygun çalışan herkesle kucaklaşmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Haberi Görüntüle

EŞREF HAMAMCIOĞLU: ÜNAL AYSAL BENİ DESTEKLİYOR

Galatasaray'ın en büyük zenginliğinin fikir ayrılıkları olduğunu belirten Eşref Hamamcıoğlu, "Fikir ayrılıklarını aynı potada eritebilirseniz faydalanabilirsiniz. Burak Elmas'ın listesinde çalışan arkadaşlar var, bizimle devam edecekler. Bu ne kadar güzel bir şey. Eski başkanlarımızdan Sayın Ünal Aysal, Sayın Dursun Özbek bizi destekliyorlar. Neden? Galatasaray'ı birleştirme ihtiyacı duyuyorlar. Seçimi kazandıktan sonra beyaz bir sayfa açacağız." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading