Yandex Metrica

Ertuğrul Doğan Trabzonspor için en büyük hedefini açıkladı

Ertuğrul Doğan Trabzonspor için en büyük hedefini açıkladı

Trabzonspor'un başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün geleceği için büyük bir vizyon açıkladı. Borçsuz ve kendi kaynaklarıyla sürekli büyüyen bir Trabzonspor'un hayalini kuran Doğan, ekonomik istikrar ve sportif başarıyı öncelik olarak belirledi.  

Spor

30.03.2024, 12:53

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Dergisi'ndeki yazısında kulübün geleceği için önemli bir vizyon ortaya koydu. En büyük hayalinin borçsuz ve kendi kaynaklarıyla sürekli büyüyen, gelişen ve başarıdan başarıya koşan bir Trabzonspor olduğunu ifade etti.

Galatasaray Divan Kurulu'na damga vuran Süper Kupa teklifi: O tarihte kupayı kaldıralım! Galatasaray Divan Kurulu'na damga vuran Süper Kupa teklifi: O tarihte... Haberi Görüntüle

EKONOMİK İSTİKRAR ÖNCELİKLİ

Ertuğrul Doğan, yazısında ekonomik istikrarın önemine vurgu yaparak, kulüplerin gelirlerinin düşmesi ve borçların artmasıyla karşı karşıya oldukları gerçeğine dikkat çekti. Borçsuz bir geleceğin öneminin altını çizen Doğan, yeni gelir kaynakları için projeler üretmenin ve doğru transfer politikaları izlemenin önemine değindi.

Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Derbi öncesi büyük tehlike! Fenerbahçe'de 7 isim kart sınırında Haberi Görüntüle

SPORTİF VE EKONOMİK BAŞARI

Başkan Doğan, sportif başarının ancak ekonomik başarıyla sağlanabileceğini belirtti. Bu doğrultuda atılması gereken adımlar olduğunu vurgulayan Doğan, ekonomik istikrarın olmaması durumunda sportif başarıdan da bahsedilemeyeceğini dile getirdi.

Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan Haberi Görüntüle

GELECEK VİZYONU

Trabzonspor'un geleceğine dair hedeflerini paylaşan Doğan, altyapıdan yetişen oyuncuların sayısını artırmak ve kaliteli futbolcular yetiştirmek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Doğru transfer politikaları izleyerek kulübünün geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek istediklerini belirtti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading