Yandex Metrica

Ersin Destanoğlu Fransa devine transfer oluyor! Beşiktaş rekor teklifi kabul etti

Ersin Destanoğlu Fransa devine transfer oluyor! Beşiktaş rekor teklifi kabul etti

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, yeni sezonda takımda yer almayacak. Avrupa'dan talipleri olan başarılı oyuncunun Fransa'ya gideceği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 22:09

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun satışına onay verildi.

Yedek kaleci Emre Bilgin ve Mert Günok'u yeterli bulan Siyah-beyazlı yönetim, Fransa'dan talipleri olan genç kalecinin ayrılmasına izin verecek.

Nice ve Lille takımlarının takibe aldığı Ersin için 12 milyon Euro teklif alan Beşiktaş, oyuncunun Avrupa'ya gitmek istemesinden dolayı değerlendirme kararı aldı.

Kadrosunda daha önce Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı gibi türk oyuncuları transfer eden Lille, Ersin Destanoğlu'nu kadrosuna katmaya en yakın taraf olduğu belirtildi.

Real Madrid'in kararı kesin! Endrick'in yerine Galatasaray'ın yıldızını alıyorlar Real Madrid'in kararı kesin! Endrick'in yerine Galatasaray'ın yıldızını alıyorlar Haberi Görüntüle

ERSİN DESTANOĞLU İMZALIYOR

Geçen sezon Lyon tarafından yapılan 8 milyon Euro'luk teklifi reddeden yönetimin, Lille'nin 22 yaşındaki kaleci için yaptığı 12 milyon Euro'luk teklifi kabul edeceği öğrenildi.

İstanbul'a yönetici gönderen Fransız ekibi, transferi kısa sürede bitirerek Ersin'e resmi imzayı attırmak istiyor.

Sergen Yalçın döneminde kaleyi devralan Ersin, kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Geçen sezonu 3 kupayla kapatan genç yıldız, şampiyonluklarda kilit rol oynamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading