Yandex Metrica

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı: Yarım kalan hikaye var

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe itirafı: Yarım kalan hikaye var

Son dakika haberleri... Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu TRT Spor'a özel açıklamalarda bulunarak merak edilenleri cevapladı.

Spor

23.01.2024, 18:25

Aykut Kocaman'dan devraldığı Başakşehir'i zirve yarışına ortak eden Emre Belözoğlu, TRT Spor'a konuştu.

Hedefinin futbolculuğundan beri belli olduğunu belirten Belözoğlu, " Başarının karşılığı kupalardır, şampiyonluklardır. Ben futbolculuk kariyerimde sonuna kadar zorladım Başakşehir'de ama olmadı. Teknik direktörlükte neden olmasın? Benim hedefim şampiyonluk." ifadelerini kullandı.

Mesleğinin getirdiği zorlukları olduğunu aktaran genç teknik adam, "Mesleğimin getirdiği şöhretin zorlukları var. Sevildiğinizi hissetmek dünyanın en güzel duygusudur. Sevilmediğinizi hissetmek de çok zordur, onu da en iyi biz biliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Haberi Görüntüle

EMRE BELÖZOĞLU: YARIM KALAN HİKAYE VAR

"Yarım kalan hikaye çok var hayatta. Futbolu çok sevdiğim bir gerçek. Hedeflerim, hayallerim hiç bitmeyecek. Başarı sınılarını zorlamaya çalışacağım."

"Kariyerimin son 6-7 yılında hocalarıma yardımcı antrenör gibi destek vermeye çalıştım. Çok değerli teknik adamlarla çalıştım, her birinden ayrı şeyler öğrendim."

"Hayatımın merkezine futbolu koydum. Ailemden zamanımı çalıp işime veriyorum. İşimde başarılı olmalıyım ki ailemden kıstığım vaktin bir değeri olsun. Ailemle böyle bir anlaşma yaptık."

"Visca'nın takımda kalmasını isterim. Hedeflerimiz var. Teklif geldiğini de düşünmüyorum. Bana ulaşan bir şey yok. Sinan Gümüş üzerinde de hiçbir planlamam yok."

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN DEĞİŞMESİ GEREKİYORDU

"Fenerbahçe'ye geldiğim dönemde takımın çok net değişmesi gerekiyordu. Beni tanıyanlar bilir 17-18 transfere sıcak bakmam ben, takımda bu kadar transfer olsun istemem ama o dönem Fenerbahçe'de bu şarttı."

"Oğuzhan Özyakup önemli ve değerli bir futbolcu. İyi dönemlerinde Beşiktaş ve milli takıma katkıları oldu. Bir girişimimiz olmadı ancak sezon sonu geldiğinde önümüze bazı fırsatlar çıkabilir. 'Asla olmaz' diyerek kapıları kapatmak istemem..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading