Yandex Metrica

Efsaneden Galatasaray'a açık kapı! 'Teknik direktör olacak mısınız?' sorusuna yanıt verdi

Efsaneden Galatasaray'a açık kapı! 'Teknik direktör olacak mısınız?' sorusuna yanıt verdi

Son dakika haberleri... TFF 3.Lig ekibi İskenderunspor A Takım sorumlusu Jan Olde Riekerink, daha önce 2 kupa kazandığı Galatasaray'a göz kırptı.

Spor

23.01.2024, 18:43

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliği elinde bulunduran İskenderunspor'un üst yöneticisi Jan Olde Riekerink, takımıyla şampiyonluğa uzanıp 2. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Ümit Karan'dan sonra takımı devralan Hollandalı isim, liderlik koltuğunda bulunuyor.

Şu ana kadar oynanan 20 maçta 41 puan toplayan İskenderunspor, Riekerink öncülüğünde şampiyon olarak bir üst lige adını yazdırmayı amaçlıyor.

Riekerink, AA muhabirine, takımının lige iyi başlayamadığını söyledi. O dönem teknik direktör olarak Ümit Karan'ın görev yaptığını anımsatan Riekerink, kendisinin de A takım ve genç takımdan sorumlu olduğunu belirtti.

Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu Ve yine gururlandırdı! Alperen Şengün, NBA'de 3. oldu Haberi Görüntüle

RİEKERİNK: 2.LİG'E ÇIKACAĞIZ

"Sonuçlar iyi olmadığında her zaman bir baskı olur. En sonunda Ümit hoca ile kulüp ayrılma kararı aldığında bana sordular 'Yerini alabilir misin?' diye. Tabii ki biz bu işin temelinde oradaydık, beraber başladık ve şu anda ligde birinci pozisyona yerleştik. Tabii ki ilk yarıya kadar birinci olmak değildi amacımız, bunu sezon sonuna kadar korumamız gerekiyor. Çok net 2. Lig'e çıkacağız, bunun en kolay yolu şampiyon olmak."

Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Haberi Görüntüle

RİKERİNK GALATASARAY'DAN TEKLİF ALDI MI?

Galatasaray'da Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Jan Olde Riekerink, eski takımının ligdeki durumunu değerlendirdi.

Sarı-kırmızılıların her zaman kalbinde olacağını aktaran Riekerink, "Şu an kulüp ve taraftarlar için bulundukları pozisyondan dolayı üzgünüm. Tabii ki sezon sonu için söylenecek hiçbir şey yok. Kulübü ve taraftarları çok seviyorum ama şu an için İskenderunspor'da görev yapıyorum. Kulübe başarmaları için yardım etmeye çalışıyorum. Burada çok mutluyum. Başkanla çok iyi bir ilişkim var. Bütün insanların kulübü kucaklamasını çok seviyorum. O yüzden şu an olmam gereken yerdeyim, mutluyum." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading