Yandex Metrica

Dünyaca ünlü futbolcu Real Madrid'den ayrıldığını açıkladı Fenerbahçe'ye geliyor

Dünyaca ünlü futbolcu Real Madrid'den ayrıldığını açıkladı Fenerbahçe'ye geliyor

Son dakika haberleri... Uzun yıllardır Real Madrid formasını terleten Brezilyalı yıldız futbolcu, La Liga temsilcisinden ayrıldığını açıklarken yeni sezonda Fenerbahçe'ye transfer olacak.

Spor

27.03.2024, 20:00

Jorge Jesus'la anlaşmaya varan ve kısa süre içerisinde Portekizli teknik adamı açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... Haberi Görüntüle

MARCELO İLE ANLAŞILDI

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, transferde bombayı patlatmak üzere. Fenerbahçe, uzun yıllardır Real Madrid'de forma giyen Marcelo ile her konuda anlaşmaya vardı. Sol bek bölgesi için Novak ve Ferdi'yi kullanan Fenerbahçe'de artık o mevki Marcelo'ya emanet olacak. Real Madrid'den ayrıldığını açıklayan Brezilyalı sol kanatın önümüzdeki haftalarda İstanbul'a gelip resmi imzayı atması bekleniyor.

Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Haberi Görüntüle

''BİRLİKTE ÇOK FAZLA SİHİRLİ GECE YAŞADIK''

Real Madrid'in, Şampiyonlar Ligi kupası kutlamalarının yapıldığı Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarlara seslenen Marcelo, "Hayatımın en mükemmel anı. Dünyanın en iyi kulübünde, burada bir dönemi bitiriyorum. Bugün üzüntülü değil, neşeli bir gün çünkü bir kez daha dünyanın en büyük turnuvasını kazandık. Kendimle ve ailemle büyük gurur duyuyorum. Birlikte çok fazla sihirli gece yaşadık. Size bir şey söyleyeceğim. Madrid'in geleceği gençlerle çok iyi." dedi.

Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Haberi Görüntüle

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Taraftarlar ve futbolcu arkadaşları tarafından uzun süre alkışlanan 34 yaşındaki Marcelo, göz yaşlarına hakim olamadı.

Real Madrid'de 2006-2007 sezonundan bu yana forma giyen Brezilyalı defans oyuncusu Marcelo, 25 kupa ile İspanyol kulübünün tarihinde en fazla kupa kazanan futbolcu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading