Yandex Metrica

Dünya Kupası'nda büyük destek! Tunus tribünleri Filistin bayrağı açtı

Dünya Kupası'nda büyük destek! Tunus tribünleri Filistin bayrağı açtı

2022 Dünya Kupası D Grubu maçında Avustralya, Tunus'u tek golle geçmeyi başardı. Tunus tribünleri, Avustralya maçında Filistin bayrağı açtı. Filistin bayrağının açıldığı anlar sosyal medyada büyük ses getirdi. 

Spor

23.01.2024, 20:06

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Tunus, Avustralya ile karşı karşıya geldi. Avustralya Milli Takımı, Tunus'a tek golle geçerken gol Mitchell Duke'den geldi. 

Avustralya, bu galibiyetin ardından puanını 4'e yükseltti. Tunus ise 1 puanda kaldı. Avustralya gruptaki son maçında Danimarka ile kozlarını paylaşacak. Tunus ise Fransa ile oynayacak.

Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Futbol Federasyon başkanını görevden almak için görüşme yaptı! Haberi Görüntüle

TUNUS TRİBÜNLERİ FİLİSTİN BAYRAĞI AÇTI

Öte yandan Filistin, 2022 Dünya Kupası'nda yer almasa da güçlü bir şekilde temsil ediliyor. Tunus tribünleri, Avustralya maçında İsrail zulmüne maruz kalan Filistin'in bayrağını açtı. Filistin bayrağının açıldığı anlar sosyal medyada büyük ses getirdi. 

Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih Haberi Görüntüle

FİLİSTİN BAYRAĞI HER YERDE

Ayrıca farklı milletlerden futbolseverler, 2022 Katar Dünya Kupası'nda Filistin bayrağını hemen hemen her platformda sahnelemekten geri durmuyor.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading