Yandex Metrica

Duarte'nin İcardiye yaptığı hareket penaltı mı? Usta hakemler yorumladı

Duarte'nin İcardiye yaptığı hareket penaltı mı? Usta hakemler yorumladı

Süper Lig'de Galatasaray'ın sahasında Medipol Başakşehir'i yendiği maçta rakip takım oyuncusu Duarte'nin, Icardi'ye yaptığı hareket gündem oldu.

Spor

23.01.2024, 20:51

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı Medipol Başakşehir’i 1-0’lık skor ile mağlup etti ve Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki puan farkını 5’e çıkardı.

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Haberi Görüntüle

İCARDİ'NİN PENALTI POZİSYONU KAMUOYUNU KARIŞTIRDI

Karşılaşmanın 42. dakikasında yaşanan bir pozisyon sosyal medyada gündem oldu. Kerem Aktürkoğlu'nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Mauro Icardi, Leo Duarte'nin müdahalesi sonrası yerde kaldı ancak maçın hakemi Halil Umut Meler devam dedi.

Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Milli Takımı'nın, Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar açıklandı Haberi Görüntüle

TOROĞLU DEĞERLENDİRDİ

A Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, karşılaşma sonrası Leo Duarte'nin Mauro Icardi'ye yapmış olduğu pozisyonu değerlendirdi.

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi... Haberi Görüntüle

POZİSYON NET PENALTI

Toroğlu, "Icardi topa vuruyor, ayağını yere koydu ve sol ayağıyla geçecek... Duarte yere yattı, hareketini yapamadı ve Icardi'ye vurdu. Icardi'nin ayağına temas var, penaltı olmalıydı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading