Yandex Metrica

Domenec Torrent 3 yıldızı kapının önüne koydu! İhanetin bedeli ağır oldu

Domenec Torrent 3 yıldızı kapının önüne koydu! İhanetin bedeli ağır oldu

Son dakika haberleri.... Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, gelecek sezonun planlamasına başladı. Burak Elmas'a rapor ileten Torrent'in büyük değişime gideceği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 18:52

Süper Lig'de ilk galibiyeti Göztepe karşısında elde eden Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent, 3 futbolcunun üzerini çizdi.

İzmir'deki deplasmana götürülmeyen Arda Turan'ın Fatih Terim ile buluşmasına tepki gösteren İspanyol hoca, yıldız oyuncuya kalan haftalarda şans vermeyeceği öğrenildi.

Arda'nın yanı sıra yeni sezonun transferlerinden olan Alpaslan Öztürk ve Olimpiu Morutan'u da düşünmeyen 59 yaşındaki antrenörün, Burak Elmas'a ilettiği raporda büyük değişikliğe gideceğini öne sürdü.

Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Ve büyük heyecan başlıyor! İşte Türkiye Kupası'nda yarı final programı... Haberi Görüntüle

KADRO DIŞI KALIYORLAR

Morutan, Alpaslan ve Arda'nın yetersiz olduğu belirten Torrent'in Çaykur Rizespor maçında da 3 ismi kadroya almayacağı iddia edildi.

Kazanan takımı bozmak istemeyen İspanyol hocanın Göztepe maçının kafilesini değiştirmeyeceği aktarıldı.

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu Haberi Görüntüle

ARDA TURAN AYRILIYOR MU?

Göztepe maçının kadrosuna alınmadığı için soluğu Fatih Terim'in yanında alan Arda Turan'ın yönetimin tepkisini çektiği ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılmayacağı konuşuluyor.

Sakatlık sonrası aldığı kilolarla gündeme gelen Arda'nın da futbolu bırakarak antrenörlük hayatına başlaması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading