Yandex Metrica

Doktoru konuştu, Eriksen'den mesaj var!

Doktoru konuştu, Eriksen'den mesaj var!

Danimarka-Finlandiya maçında kalbi duran ve 9 dakikalık kalp masajıyla hayata dönen Christian Eriksen, tedavi gördüğü hastaneden taraftarlara el sallayarak mesaj gönderdi.

Spor

23.01.2024, 17:33

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Cumartesi günü Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan maçın 42.dakikasında kalbi duran 29 yaşındaki futbolcu Christian Eriksen'in durumunun stabil ve iyi olduğu açıklandı.

Tedavi gördüğü hastane penceresinden taraftarları selamlayan Eriksen, "Desteklerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Şu anda kendimi daha iyi hissediyorum ve asla pes etmeyeceğim. Tabii önce ne olduğunu anlamak istiyorum. Benim için yaptıklarınızdan dolayı çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Doktor Martin: Bilinci kapalıydı

Maçın ardından basın açıklaması yapan Danimarka takım doktoru Martin Boesen, yaşananları şöyle anlattı:

"Bilincinin kapalı olduğu belliydi. Yanına vardığımda, nefes alıyordu, nabzını hissedebiliyordum ama aniden bu değişti ve kalp masajı yapmaya başladık.

"Çok hızlı bir şekilde sağlık ekipleri geldi. İşbirliği ile yapmamız gerekeni yaptık ve Christian'ı kurtarmayı başardık. Hastaneye götürülmeden önce benimle konuştu."

Muamba: Korkunçtu

2012'de Bolton Wanderers'la oynadığı bir maç sırasında kalp krizi geçirdikten sonra hayata döndürülen ancak yeşil sahalara veda etmek zorunda kalan Fabrice Muamba da Eriksen'in yaşadığı üzücü olay hakkında BBC Spor Servisi'ne konuştu.

Bastırdığı duyguların yeniden ortaya çıktığını dile getiren Muamba, "Olup biteni izliyorsun ama ne olacağını da bilmiyorsun. Korkunçtu. Ama sağlık ekiplerine teşekkür ederim. Christian için harika bir iş çıkardılar. Umarım onun için her şey yolunda gider" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading