Yandex Metrica

Dinamo Kiev kazanınca çok mutlu oldu! 'Fenerbahçe'den kurtulduk'

Dinamo Kiev kazanınca çok mutlu oldu! 'Fenerbahçe'den kurtulduk'

Dinamo Kiev'in Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nden elemesi, bir sonraki turda  temsilcimizle eşleşmekten kurtulan Strum Graz'da sevinçle karşılandı. Takımın sportif direktörü patronu Schicker, "Gerçekten bir cadı kazanından kurtulduk" dedi.

Spor

23.01.2024, 22:11

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turunda veda etmesinin ardından temsilcimizi saf dışı bırakan Dinamo Kiev ile eşleşen Strum Graz'da mutluluk hakim. Avusturya ekibinin sportif direktörü Andreas Schicker, Fenerbahçe ile eşleşmedikleri için memnun olduklarını açıkladı.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

"CADI KAZANINDAN KURTULDUK"

Fenarbahçe-Dinamo maçını Kadıköy'de tribünden izleyen Schicker, "Sonuçta Kiev eşleşmesi için mutluyum. Ama daha kötü bir takım oldukları için değil, İstanbul'daki cadı kazanından kurtulduğumuz için. Çünkü futbolcularımızın nasıl reaksiyon göstereceğinden emin değildim" ifadelerini kullandı. 
Dinamo Kiev'in, fiziksel olarak güçlü bir takım olduğunu belirten Schicker, "Aylardır futboldan uzak olmalarına rağmen İstanbul'da neler yapabileceklerini gösterdiler. Teknik olarak da iyi futbolculara sahipler. Bu gerçekten de zor olacak. Kiev açıkça bizden daha üstün" dedi.

Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Süper Lig'e damga vurdu! Konyaspor'da tarih yazıyor Haberi Görüntüle

"PUTIN'İN ADININ SÖYLEDİĞİNİ DUYMADIM"

Öte yandan Schicker, Fenerbahçe tribünlerinden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin lehine tezahüratlar yapılıp yapılmadığı sorusuna, "Ben Putin'in adının söylendiğini duymadım. Ama eğer gerçekten de söylemişlerse bu kesinlikle delilik" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading