Yandex Metrica

Derbiye damga vuran pozisyon! Şenol Güneş neye uğradığını şaşırdı

Derbiye damga vuran pozisyon! Şenol Güneş neye uğradığını şaşırdı

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, talihsiz bir an yaşadı. Mücadelenin 9. dakikasında Barış Alper Yılmaz'ın Gedson'a yaptığı faul sonrası Beşiktaşlı futbolcular kart bekledi. Şenol Güneş ve yardımcılarının da kart beklediği an Sergio Oliviera'nın vurduğu top kenarda bulunan deneyimli çalıştırının yüzüne ve göğsüne isabet etti.

Spor

23.01.2024, 20:02

Oliveira'nın uzaklaştırmak için vurduğu top, karşılaşmayı kulübede takip eden ve o sırada yaşanan pozisyon için hakemden kart isteyen Şenol Güneş'e çarptı. Bir anda neye uğradığını şaşıran deneyimli hoca yüzünü tutarken, o anlarda Beşiktaş yedek kulübesi de ayağa kalktı.

Oldukça tempolu başlayan Galatasaray- Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, futbol topunun hedefi oldu.

Son dakika: TFF'den yabancı hakem kararı! Bakın ilk uygulama ne zaman başlıyor Son dakika: TFF'den yabancı hakem kararı! Bakın ilk uygulama ne... Haberi Görüntüle

TOP, ŞENOL GÜNEŞ'E ÇARPTI

Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın uzaklaştırmak için vurduğu top, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e çarptı. O sırada Barış Alper'in yaptığı müdahale için hakemden sarı kart isteyen Güneş, çarpan topla bir anda neye uğradığını şaşırdı ve yüzünü tutmaya başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading