Yandex Metrica

Dani Alves intihar mı etti? Barcelona'nın efsanesi Dani Alves hapiste öldü mü?

Dani Alves intihar mı etti? Barcelona'nın efsanesi Dani Alves hapiste öldü mü?

Barcelona'nın efsane eski futbolcusu Dani Alves, cinsel istismar nedeniyle 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ünlü futbolcunun hapiste intihar ettiği ve hayatını kaybettiği iddiaları sosyal medyaya bomba gibi düştü. Peki Dani Alves intihar mı etti? Barcelona'nın efsanesi Dani Alves hapiste öldü mü?

Spor

13.05.2024, 15:47

2022 yılında gittiği gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılılan Brezilyali eski futbolcu Dani Alves'in hapiste bir not bırakarak intihar ettiği ve hayatını kaybettiği öne sürülmekte. Peki, Dani Alves haipste intihar etti mi?

Beşiktaş'ın gözü Fenerbahçe'nin yıldızında! Kurmaylar temasa geçti Beşiktaş'ın gözü Fenerbahçe'nin yıldızında! Kurmaylar temasa geçti Haberi Görüntüle

DANİ ALVES ÖLDÜ MÜ?

4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Alves'in intihar ettiği ortaya atıldı. Sosyal medyada dünya gündemine bomba gibi düşen haber için henüz bir resmi açıklama gelmedi.

Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman oynanacak? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman oynanacak? Haberi Görüntüle

DANİ ALVES SUÇU NEYDİ?

İspanyol mahkemesinin karar metninde kullanılan ifadeler şu şekilde:

'Sanığın (Dani Alves) müştekiyi anieden yakalayarak yere attığı, hareket etmesini engellediği ve müştekinin hayır demesine, ayrılmak istemesine rağmen cinsel ilişkiye girdiği kanıtlanmıştır. Bunu, şiddet kullanımı ve rıza olmamasına rağmen yaptığı tespit edilmiştir. Mağdur, cinsel ilişkiye tüm gücüyle karşı çıkmış ancak engel olamamıştır. Mağdurun iradesini kırmak için şiddetin varlığını açıkça ortaya koyan yaralar mevcuttur. Sanık da cinsel ilişkiyi inkar etmemiştir. Mağdurun rıza gösterdiğine dair hiçbir kanıt bulunamamıştır.'

Mourinho peşinden getirecek! Fenerbahçe'ye yıldız orta saha Mourinho peşinden getirecek! Fenerbahçe'ye yıldız orta saha Haberi Görüntüle

DANİ ALVES KİMDİR?

Dani Alves 6 Mayıs 1983 tarihinde Juazeiro, Brezilya'da dünyaya geldi.

Futbol kariyerine Bahia altyapısında başlayan Alves, ilk profesyonel sözleşmesini de 2001 senesinde aynı kulüple imzaladı.

2001-02 sezonunda forma giydiği Bahia'da 25 maça çıkan Alves 2 gol attı. 2002 senesinde, altı sezon formasını giyeceği Sevilla'ya transfer oldu. Burada altı sezon boyunca toplam 175 maça çıktı. Defans oyuncusu olduğu için fazla gol şansı bulamayan Alves, Sevilla'da forma şansı bulduğu maçlarda toplam 11 gol attı.

2008 senesinde, göz yaşları dökerek Sevilla'dan ayrılacağını açıklayan Alves, 32 Milyon Euro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu.

Barcelona formasını ilk kez 25 Ekim 2008'de Almería karşısında giyen Alves, 2016 senesinde Juventus'a transfer oluncaya dek toplam 247 forma şansı bulduğu maçlarda defans oyuncusu olmasına rağmen 14 gol bulabildi.

Bir sezon Juventus'ta oynadı ve 2017 senesinde Paris Saint-Germain'e transfer oldu.

2006 senesinden bu yana Brezilya A Milli Futbol Takımı forması giyen son olarak Meksika ekibi UNAM Pumas'ta forma giydi.

Alves, cinsel taciz suçlamasıyla yargılanıyordu.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading