Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo'ya teklif yağıyor! 3 sürpriz takım devreye girdi

Cristiano Ronaldo'ya teklif yağıyor! 3 sürpriz takım devreye girdi

Son dakika haberleri... Manchester United'da mutsuz olan Cristianı Ronaldo'ya 3 farklı ülkeden teklifler geldi. Portekizli oyuncunun sezon sonunda kararını vereceği öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 18:49

Sezon başında Juventus'tan ayrılarak eski takımı Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo, gelecek sezon farklı bir ülkede olmak istiyor.

Futbol hayatında yeni heyecanlar yaşamak isteyen Ronaldo'ya daha önce formasını giydiği Real Madrid'in yanı sıra iki sürpriz takımın da talip olduğu öğrenildi.

Yaklaşık 13 sene sonra Manchester United'a geri dönen ama zirve yarışından uzak kalınması nedeniyle ayrılmayı düşünen 37 yaşındaki oyuncuya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ve Fransız devi PSG'nin de ilgi duyduğu konuşuluyor.

Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Arda Güler ilk 11'de başlayacak mı? Ancelotti'den flaş sözler Haberi Görüntüle

MESSİ VE RONALDO AYNI TAKIMDA BULUŞACAK MI?

PSG'den Real Madrid'e transfer olması beklenen Kylian Mbappe'nin yerine alternatif yaratmak isteyen PSG, Cristiano Ronaldo'yu getirerek Messi ile aynı takımda buluşturmak istiyor.

Dünya futboluna damga vurmuş iki yıldızı bluluşturmak isteyen Fransız devinin sezon sonunda Portekizli oyuncuya teklif yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Fenerbahçe'de moraller yerde! Tek umudu kaldı, yönetim harekete geçti Haberi Görüntüle

18 GOLE KATKI YAPTI

Bu sezon Manchester United ile 28 resmi maça çıkan Ronaldo,15 gol atıp 3 de asist yaptı.

Uzun zamandır golle tanışamayan yıldız oyuncu, dün akşam Brighton karşısında gol atarak  2022 yılındaki ilk sayısını kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading