Yandex Metrica

Crespo La Liga yolcusu! İspanyol devi Fenerbahçe'nin kapısını çaldı

Crespo La Liga yolcusu! İspanyol devi Fenerbahçe'nin kapısını çaldı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin sezon başın Portekiz'in Estoril takımında transfer ettiği Miguel Crespo için İspanya La Liga ekibi devreye girdi.

Spor

23.01.2024, 18:50

Bu sezon Fenerbahçe'nin yaptığı transferler arasında en başarılı isimlerden biri olarak gösterilen Miguel Crespo'ya dev talip çıktı.

Kulüple 2024 yılına kadar sözleşme imzalayan Portekizli orta saha oyuncunun adı La Liga ekibi Atletico Madrid ile anılıyor.

Lig'in ilk devresinde oynanan Galatasaray derbisinde attığı golle dünya gündemşne konu olan 25 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'nin gelen teklifler için yeni hocanın raporunu bekleyeceği öğrenildi.

Sporx'in yaptığı habere göre İspanyol devinin Crespo için 1,5 milyon Euro kiralama ve 10 milyon Euro satın alma opsiyonu önerdiği ama bu teklifin şuan için kabul edilmediği belirtildi.

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Haberi Görüntüle

VİTOR PEREİRA ÇOK İSTEMİŞTİ

Yaz transfer döneminin son günlerinde Vitor Pereira'nın isteğiyle kadroya katılan Crespo, ortaya koyduğu performansla taraftarların büüyk beğeinisini kazandı.

Toplam 16 resmi maça çıkan Crespo, 1 gol kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading