Yandex Metrica

Cenk Tosun'un beklentileri boşa çıktı! Beşiktaş'tan umduğunu bulamadı

Cenk Tosun'un beklentileri boşa çıktı! Beşiktaş'tan umduğunu bulamadı

Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun, beklediği teklifi alamayınca yeni bir karar aldı. Cenk Tosun'un Avrupa ve ABD'den gelen teklifleri değerlendireceği iddia ediliyor.

Spor

24.03.2024, 07:49

Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Cenk Tosun, beklediği teklifi alamayınca yeni bir karar aldı. Siyah-beyazlı yönetimden beklediği geri dönüşü alamayan deneyimli isim, kendisiyle ilgilenen kulüplerle görüşme kararı aldı.

Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

YENİ KULÜP ARAYIŞI

Sabah'ın haberine göre, uzun süredir Beşiktaş'tan yeni sözleşme için bekleyiş içinde olan Cenk Tosun'un, hiçbir geri dönüş alamaması üzerine harekete geçtiği belirtiliyor. Avrupa ve ABD'den kendisiyle ilgilenen bazı kulüplerin radarında olan Tosun'un, nisan ayında hangi takıma transfer olacağına dair kararını vereceği konuşuluyor.

Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek farkla 1-0 biterse hangi takım kazanır, maç uzar mı? Fenerbahçe Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? Tek... Haberi Görüntüle

NİSAN AYINDA KARARINI VERECEK

Cenk Tosun'un, nisan ayında yeni kulübünü belirleyeceği ifade ediliyor. Beklenen teklifi alamayan ve geleceğini netleştirmek isteyen oyuncunun, Avrupa ve ABD'den gelen teklifleri dikkatle değerlendireceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading