Yandex Metrica

Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu! Resmi açıklama bekleniyor...

Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu! Resmi açıklama bekleniyor...

Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran deneyimli sol bek Caner Erkin, Başakşehir ile görüşme yapmak için kulüp binasına geldi.

Spor

07.02.2024, 21:41

Caner Erkin, Fatih Karagümrük'ten ayrılmasından bu yana hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile anılıyordu. Ayrıca birkaç İspanyol kulübü ile de adı geçen deneyimli sol bek, şu an İstanbul'da bir transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Caner Erkin, gün içinde Başakşehir kulüp binasına gitti ve transfer görüşmesi gerçekleşti. İstanbul'un iki büyüğü olan Beşiktaş ve Galatasaray'a da yazılan 34 yaşındaki sol bek, taraftar tepkisi nedeniyle bu kulüplere sıcak bakmadı.

Caner için epey zamandır çıkan transfer söylentilerinin artık son bulması ve Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'e imza atması bekleniyor.

TFF'den Türk vatandaşlarına uyarı! EURO 2024 öncesi vize şartı: EURO 2024 bilet nasıl alınır? TFF'den Türk vatandaşlarına uyarı! EURO 2024 öncesi vize şartı: EURO... Haberi Görüntüle

CANER ERKİN SEZON İSTATİSTİĞİ

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı... Haberi Görüntüle

Yıldız oyuncu, bu sezon Fatih Karagümrük forması ile 12 maça çıktı ve 6 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading