Yandex Metrica

Çağlar Söyüncü için rekor bonservis bedeli! Milli futbolcu dünya devine gidiyor

Çağlar Söyüncü için rekor bonservis bedeli! Milli futbolcu dünya devine gidiyor

Son dakika transfer haberleri... İngiliz ekiplerinden Leicester City'nin milli savunmacısı Çağlar Söyüncü, 40 Milyon Euro karşılığında İspanyol devine imza atacak.

Spor

02.02.2024, 21:36

Futbol hayatına İngiltere Premier Ligi takımlarından Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, gelecek sezon La Liga'da boy gösterebilir.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

40 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLDİ

İspanyol medyasında yer alan habere göre; Chelsea'den ayrılıp Real Madrid'e imza atan Antonio Rüdiger'in yanına savunmacı arayan Real Madrid, milli futbolcuyu yakın takibe aldı. ispanyol ekibi, yaz transfer döneminde bu işe son noktayı koymayı hedefliyor. Çağlar Söyüncü de kariyerine İspanya'da devam etmek istiyor.

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Haberi Görüntüle

40 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLDİ

40 milyon euro bonservis bedeli istenen Çağlar Söyüncü; Manchester City, Chelsea ve Juventus'un da listesinde yer alıyor. La Liga'nın diğer büyük kulüpleri Barcelona ve Atletico Madrid de Çağlar Söyüncü'yü transfer listesine aldı. Hatırlanacağı gibi Atletico Madrid, geçen sezon çağlar için girişimde bulunmuştu ancak milli futbolcunun transferinde istediği sonucu elde edememişti. 

26 yaşındaki Çağlar Söyüncü'nün Leicester City'deki sözleşmesi 2023 yazında sona eriyor. Çağlar, 2018 yazında Freiburg'dan 21 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading