Yandex Metrica

Sitede Ara

Burak Yılmaz'ın asisti Messi'yi yıkmaya yetmedi

Burak Yılmaz'ın asisti Messi'yi yıkmaya yetmedi

Burak Yılmaz'ın asist yaptığı maçta PSG, son dakikalarda bulduğu golle Lille'i 2-1 mağlup etti.

Spor

23.01.2024, 18:12

Fransa'da ligin zirvesindeki PSG, Parc des Princes Stadı'nda Türk yıldızların formasını giydiği Lille takımını ağırladı.

Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam gelsin! Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam... Haberi Görüntüle

BURAK ASİST YAPTI

Konuk takım, 31. dakikada milli futbolcu Burak Yılmaz'ın pasında Jonathan David'le golü bulup, 1-0 öne geçti. İlk yarı Lille'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Monaco puan kaybetti: PSG şampiyonluğunu ilan etti Monaco puan kaybetti: PSG şampiyonluğunu ilan etti Haberi Görüntüle

SON NOKTAYI Dİ MARİA KOYDU

PSG'de beraberlik golü 74. dakikada Brezilyalı futbolcu Marquinhos'tan geldi. Müsabakanın 88. dakikasında Di Maria'nın kaydettiği golle PSG sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

MESSI ETKİSİZDİ

Paris Saint Germain'de teknik direktör Mauricio Pochettino, yıldız futbolcu Lionel Messi'ye ilk 11'de şans verdi. Tecrübeli futbolcu bu sezon 8'inci kez PSG formasıyla sahaya çıkmış oldu. Messi etkisiz görüntüsüyle otoritelerden eksik not aldı.

2018'in şampiyonu amatör lige düştü! 2018'in şampiyonu amatör lige düştü! Haberi Görüntüle

3 TÜRK FORMA GİYDİ

Lille'de forma giyen milli futbolcular Zeki Çelik 90, Burak Yılmaz ise 75 dakikada oyunda kalırken, Yusuf Yazıcı 90. dakikada oyuna dahil oldu. Bu skorla PSG, puanını 31'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Lille ise 15 puanda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading