Yandex Metrica

Burak Elmas'tan Fatih Terim'e şok teklif! Elinin tersiyle geri çevirdi

Burak Elmas'tan Fatih Terim'e şok teklif! Elinin tersiyle geri çevirdi

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın Fatih Terim'e 'Gel, Sportif A.Ş'ye yönetici ol hocam' önerisinde bulunduğu ortaya çıktı. Fatih Terim ise Burak Elmas'ın bu teklifine sıcak bakmadı ve geri çevirdi.

Spor

23.01.2024, 18:35

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın 29 Aralık'ta yapılan toplantıda Fatih Terim'e şok bir öneride bulunduğu ortaya çıktı. Fatih Terim'in kulübedeki yardımcıları Selçuk İnan ve Necati Ateş ile idari yardımcıları Şükrü Hanedar ve Uğur Yıldız'ın arka planda kalmasını isteyen başkan Burak Elmas'ın üçüncü talebi hem hocayı hem de camiayı şaşırttı. Hürriyet gazetesinin haberine göre; Fatih Terim ise sıcak bakmadı.

İsmail Kartal'dan flaş kadro değişikliği: Konyapsor karşısında 6 numara oynayacak... İsmail Kartal'dan flaş kadro değişikliği: Konyapsor karşısında 6 numara oynayacak... Haberi Görüntüle

'GEL YÖNETİCİ OL HOCAM'

Burak Elmas'ın yönetimde belirleyeceği isimlerin artık transferde daha etkin olmasını istiyor. 29 Aralık'ta yapılan zirvede iki önemli çıkışa imza atan başkan Burak Elmas'ın, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e camiada birçok kişiyi şaşırtan sürpriz bir teklife de imza atarak "Gel, Sportif A.Ş'ye yönetici ol hocam" önerisinde bulundu.

Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar nereli, kaç yaşında? Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar... Haberi Görüntüle

ELİNİN TERSİYLE GERİ ÇEVİRDİ

Her zaman saha kenarında kalmayı tercih eden Fatih Terim ise Burak Elmas'ın bu teklifine sıcak bakmadı ve geri çevirdi. Tecrübeli teknik adamın masa başında değil kulübede bulunmak istediği için bu öneriye olumsuz yaklaştığı ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading