Yandex Metrica

Bu ayrılığa gözyaşı dayanmaz! Galatasaray'da Muslera dönemi bitiyor!

Bu ayrılığa gözyaşı dayanmaz! Galatasaray'da Muslera dönemi bitiyor!

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın ikinci kez sakatlanan ve geri dönmesi uzun sürecek olan Fernando Muslera ile yollarını ayıracağı iddia ediliyor.

Spor

23.01.2024, 18:34

Yeni yılın ilk senesinde Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı.

Sivasspor deplasmanında sakatlanan ve sahalardan en az 4 ay uzak kalması beklenen Uruguaylı kalecinin devre arasında ayrılacağı iddia edildi. 

Sözleşmesini askıya almak isteyen Cimbom, yabancı statüsünden dolayı 35 yaşındaki kaleciyle anlaşmalı olarak sözleşme feshedebilir.

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yara almak istemeyen Aslan, tecrübeli bir kaleciyle yola devam etmek istiyor.

Muslera'nın dönüşünün uzun sürmesi nedeniyle İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'ü yetersiz bulan Sarı-kırmızılılar, Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat ve Giresunspor'a kiralık gönderdiği Okan Kocuk için görüşmelerini sürdürecek.

TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? TFF başkan adayı Erdal Alkış kimdir, nereli ve kaç yaşında? Haberi Görüntüle

2011'DE GELDİ 2021'DE GİDİYOR

Galatasaray'a 2011-2012 sezonunda Lazio'dan transfer olan Fernando Muslera, Galatasaray tarihinin en başarılı yabancı oyuncularından biri oldu.

Burada toplam 10 yıl oynayan Uruguaylı, Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa olmak üzere toplam 14 şampiyonluk yaşadı.

Fatih Terim ile yakın ilişkilerde olan Muslera, kariyerine her zaman Türkiye'de devam etmek istediğini dile getirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading