Yandex Metrica

Brezilya - Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Brezilya - Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Son dakika haberleri... 2022 Dünya Kupası son 16 tur eşleşmesinde Brezilya ve Güney Kore kozlarını paylaşacak. Brezilya - Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

23.01.2024, 20:08

Yıldızlar topluluğu Brezilya, çeyrel final için sahaya çıkacak.

Turnuvanın favori takımı olan sambacılari Güney Kore ile karşılaşacak. Brezilya - Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Haberi Görüntüle

BREZİLYA - GÜNEY KORE MAÇI NE ZAMAN?

Neymar, Richarlison ve Vinicius gibi etkili isimlere sahip olan Brezilya, Güney Kore karşısında tur atlayarak çeyrek finale çıkmayı hedefliyor.

Stadyum 974'te oynanacak karşılaşma, bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Maçı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Brezilya - Güney Kore maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor'dan ilk transfer orta saha! Prensipte anlaşmaya vardı Trabzonspor'dan ilk transfer orta saha! Prensipte anlaşmaya vardı Haberi Görüntüle

BREZİLYA LİDER ÇIKMIŞTI

G Grubu'nda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Brezilya 6 puan ile aynı puana sahip İsviçre'nin önünde grubu lider tamamlayarak adını son 16 turuna yazdırmıştı.

Güney Kore ise H Grubu'nda oynadığı son maçta Portekiz'i uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederek puanını 4'e yükseltmiş ve averajla Uruguay'ın önüne geçerek son 16 turu biletini almıştı.

Karşılaşmayı kazanan takım çeyrek finale yükselecek. Bu müsabakada rakibine üstünlük kuran ekip, çeyrek finalde Hırvatistan-Japonya eşleşmesinin galibiyle rakip olacak.

İki takım Dünya Kupası'nda ilk kez karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Fenerbahçe'den Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında açıklama Haberi Görüntüle

BREZİLYA - GÜNEY KORE MAÇI HANGİ KANALDA?

>Brezilya Güney Kore maçı canlı izle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading