Yandex Metrica

Beşiktaş'ta bir dönem sona eriyor! Ghezzal'ın yeni durağı netleşiyor

Beşiktaş'ta bir dönem sona eriyor! Ghezzal'ın yeni durağı netleşiyor

Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Rachid Ghezzal'ın geleceği belirsizliğini korurken, opsiyon maddesinin kaldırılma isteği ve gelecek planları dikkat çekiyor.

Spor

27.03.2024, 04:40

Beşiktaş'ın etkili kanat oyuncusu Rachid Ghezzal'ın sözleşmesindeki opsiyon maddesi, gündemdeki yerini koruyor. Ghezzal'ın takımdan ayrılmaya hazırlandığı ve gelecek durağının şekillenmeye başladığı belirtiliyor.

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME REVİZYONU

Rachid Ghezzal'ın Beşiktaş'taki geleceği üzerine belirsizlik devam ederken, oyuncunun sözleşmesinde yapılan revizyonlar dikkat çekiyor. Ghezzal'ın opsiyon maddesini kendisinin kaldırmak istediği haberleri gündemi meşgul ediyor.

Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Haberi Görüntüle

GHEZZAL'IN İSTİKAMETİ

Beşiktaş'tan ayrılma kararı alan Rachid Ghezzal'ın gelecek durakları arasında Fransa Ligue 1'in olduğu iddia ediliyor. Ghezzal'ın kariyerine Fransa'da devam etmek istediği ve bu doğrultuda teklifleri değerlendirdiği ifade ediliyor.

Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı geçiyor? Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı... Haberi Görüntüle

MAAŞ VE PERFORMANS DENGESİ

Beşiktaş'tan yıllık 2.250 milyon euro kazanan Rachid Ghezzal'ın performansı ve maaşı arasındaki denge gözler önüne seriliyor. Oyuncunun bu sezonki performansı ve takıma katkıları da masaya yatırılıyor.

Bu sezon 25 maçta forma giyen ve 1 gol, 4 asistlik performans sergileyen Rachid Ghezzal'ın performansı detaylı olarak ele alınıyor. Oyuncunun Beşiktaş kariyerindeki etkisi ve performansı gözler önüne seriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading