Yandex Metrica

Beşiktaş'ta 10 futbolcu yolcu! Sözleşmeleri yenilenmeyecek

Beşiktaş'ta 10 futbolcu yolcu! Sözleşmeleri yenilenmeyecek

Beşiktaş'ta yeni sezona dair transfer çalışmaları devam ederken, hangi mevkilere takviye yapılacağının yanı sıra gidecek oyuncular da belli olmaya başladı.

Spor

29.03.2024, 01:34

Ligi üçüncü sırada bitirmeyi hedefleyen Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları şimdiden başladı.

Portekizli teknik adam Santos'un raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş yönetimi, takımda gidecek ve kalacak oyuncularla iglili çalışmalara başladı.

Beşiktaş'ta yapılacak transferlerin yanı sıra gönderilecekler isimlerin de akıbeti belli olmaya başladı.

TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması Haberi Görüntüle

10 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILACAK

Siyah-beyazlı yönetim, 10 yabancı futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Sezon sonunda kontratları bitecek olan isimlerden sol bek oyuncusu Umut Meraş ve genç kaleci Utku Yuvakuran'ın mukaveleleri yenilenmeyecek.

Son günlerde geleceği en çok merak edilen isimlerin başında gelen Cenk Tosun ve Salih Uçan ile ilgili de sezon bittikten sonra karar verilecek.

Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! "Neymar Türkiye'nin en büyüğüne geliyor" Haberi Görüntüle

HANGİ MEVKİLERE TRANSFER YAPILACAK?

Beşiktaş'ta transferi kararlaştırılan mevkiler ise defans, orta saha, kanat forvet ve santrfor oldu. Beşitkaş, yeni sezonda 2 stoper, 2 orta saha, 1 kanat forvet ve 1 de santrfor transferi yapacak.

Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS maçının hakemi kim oldu? Alanyaspor - Galatasaray maçının VAR hakemi kim? Alanya - GS... Haberi Görüntüle

6 TRANSFER İLK 11'DE OYNAYACAK

Bu 6 transfer de ilk 11'de oynayacak ve Beşiktaş'a üst sıralara taşıyacak seviyede olacak. Kadroya yapılacak transferlerden 4'ü yabancılardan oluşacak. Ayrıca gurbetçiler ve yerli alternatif isimlerle kadro zenginleştirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading