Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı?

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı?

Beşiktaş'ın Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçını değerlendirirken, derbi ve Semih Kılıçsoy ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

25.04.2024, 08:45

Beşiktaş'ın Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü karşısında alınan beraberliği değerlendirdi. Topraktepe, maçın ilk yarısında takımın iyi bir oyun ortaya koyamadığını belirterek, "Ankaragücü ilk yarı bizden üstündü. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle oyunun hakimi bizdik. Seyircimizin önünde turu atlayacağımızı inanıyorum." dedi.

Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'YE ODAKLANMA ZAMANI

Derbiye odaklanan Topraktepe, dün maç sonunda yaptığı açıklamada "Bu maça odaklandık. Yarından itibaren Fenerbahçe maçına bakacağız. Bugün İstanbul'a döneceğiz. Sonrasında Fenerbahçe maçına odaklanacağız." şeklinde konuştu.

SON DAKİKA | PFDK açıkladı: Al Musrati'nin cezası netleşti SON DAKİKA | PFDK açıkladı: Al Musrati'nin cezası netleşti Haberi Görüntüle

SEMİH KILIÇSOY OYNAYACAK MI?

Semih Kılıçsoy'un durumuyla ilgili ise Topraktepe, "Salih'i de bir antrenmandan sonra dahil ettik. İnşallah Semih de aramıza katılır. İdmanlara başladı. Bir idman yaptı. Döndükten sonra durumu belli olacak." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading