Yandex Metrica

Beşiktaş transferden vazgeçebilir! Kyereh'in maliyeti dudak uçuklattı

Beşiktaş transferden vazgeçebilir! Kyereh'in maliyeti dudak uçuklattı

Beşiktaş hücum hattına transfer etmek istediği 10 numara Daniel-Kofi Kyereh’in maliyeti belli oldu. Yıldız futbolcunun maliyeti dudak uçuklatırken Beşiktaş yönetimi maliyeti yüksek buluyor.

Spor

23.01.2024, 19:26

Almanya 2. Ligi'nde Saint Pauli forması giyen ve adı Beşiktaş ile transferde anılan Daniel-Kofi Kyereh, İstanbul'a gelmişti. Werder Bremen'den Ganalı oyuncu için bir açıklama geldi. Bremen, oyuncunun transfer beelinden dolayı transferi kapattığını açıklamıştı. Bremen'in yetkililerinden biri olan Clemens Fritz, "Onunla ciddi şekilde ilgilendik.Ama bizim için artık bitti. Transfer etmeyi çok isterdik ama oyuncu farklı bir yol seçti" ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki futbolcu Daniel-Kofi Kyereh, geçen sezon Saint Pauli'de 13 gol ve 11 asistlik performans ortaya koydu.

Cenk Tosun gemileri yaktı! Süper Lig'de flaş bir transfer yaklaşıyor Cenk Tosun gemileri yaktı! Süper Lig'de flaş bir transfer yaklaşıyor Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ 4-5 EUROYU ÇOK FAZLA BULUYOR

Alman basınında çıkan haberelere göre, Kyereh için Freiburg, Gladbach, Mainz ve Stuttgart yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için uğraş veriyor. Beşiktaş da Daniel-Kofi Kyereh’i kadrosuna katmak için görüşmelere devam ediyor. Saint Pauli ile sözleşmesi devam eden Kyereh için kulübünün istediği bonservis bedeli de belli oldu.Alman ekibi, yıldız futbolcu için 4-5 milyon Euro civarında bir bonservis belirledi. Beşiktaş ise bu rakamı fazla buluyor ve ödemek istemiyor. Daniel-Kofi Kyereh transferi siyah beyazlılar için şu an zor görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading