Yandex Metrica

Beşiktaş'ta kaos: Gel bakalım Larin! Senin derdin ne?

Beşiktaş'ta kaos: Gel bakalım Larin! Senin derdin ne?

Son dakika haberleri... Geçen sezonun kahramanı Cyle Larin sözleşme uzatma görüşmelerinde yönetimi kızdırdı.

Spor

23.01.2024, 18:23

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Ajax ve Süper Lig'de 4-0 kaybedilen GZT Giresunspor maçındaki davranışlarıyla hayal kırıklığı yaratan Cyle Larin'in takımda kalması zor görünüyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek 26 yaşındaki oyuncunun sözleşme uzatmadığı için aklının karışık olduğu ve bu durumun son haftalardaki performansına yansıdığı görüldü.

Yıllık 1.6 milyon Euro kazanan Kanadalı golcü, takımda kendisinden fazla kazanan oyuncuların olduğunu öne sürerek 2.5 milyon Euro maaş istedi.

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin dövizdeki artışı da sebep göstererek en fazla 1.7 milyon Euro önerdiği konuşuluyor.

Kulübe ekonomik kaynak yaratmak isteyen Çebi'nin, yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Larin sezon sonu bedavaya gidecekse, devre arasında satarak en azından biraz para kazanmaya bakalım." dediği ve milli oyuncunun tavırlarından dolayı kendisine kızgın olduğu öğrenildi.

Bu sezon Şampiyonlar Lig'inde oynadığı 4 maçta 1 gol atan Larin, Süper Lig'de ise 11 mücadelede 4 gol atıp 1 asist yaptı.

Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri her maçta olacak mı? Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri... Haberi Görüntüle

LARİN GEÇEN SEZON KAÇ GOL ATTI?

Geçen sezon kazanılan Süper Lig şampiyonluğunda sezona damga vuran Larin, 38 lig maçında 19 gol ve 6 asistlik katkı sağlamıştı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading